Ελλάδα: Οι αστυνομικοί βγαίνουν στους δρόμους με ποδήλατα - Ποια περιοχή πρωτοπορεί στην ασφάλεια των πολιτών

Ποδήλατα αστυνομία

Με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι αστυνομικοί σε παραλιακό μέτωπο περιοχής της χώρας μας, ώστε να ενισχυθεί η εμφανής αστυνόμευση και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών της περιοχής.

Από χθες (Τετάρτη 1 Ιουνίου), αστυνομικοί του Γραφείου Τουρισμού του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης θα κινούνται με ηλεκτροκίνητα και συμβατικά ποδήλατα στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, αλλά και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης .

Η εν λόγω δράση ξεκίνησε στην Πιερία το καλοκαίρι του 2017 και συμβάλει στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και στην άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.

ποδήλατα αστυνομία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τουριστών της περιοχής, σε συνεργασία παράλληλα με φορείς και Υπηρεσίες, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος .

Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για την αναβάθμιση της προστασίας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ