Δυναμική βελτίωση για το Mazda CX-60

Mazda CX-60 Autoexe

Ο οίκος μετατροπών AutoExe θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Τόκιο μια δυναμική σε εμφάνιση και σπορ στο δρόμο εκδοχή του Mazda CX-60, με αεροδυναμικές προσθήκες και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Οι Ιάπωνες ειδικοί των μετατροπών της AutoExe έκαναν γνωστή την απόφασή τους να προχωρήσουν στη σπορ τροποποίηση του Mazda CX-60, τόσο στην εμφάνιση όσο και μηχανικά, τον περασμένο Ιούλιο - και τώρα παρουσίασαν το τελικό τους πακέτο ενίσχυσης του μεσαίου μεγέθους SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την πρώτη ματιά οι αεροδυναμικές προσθήκες που ξεχωρίζουν είναι η εμπρός και πίσω πτέρυγα - και τα μικρά αεροδυναμικά πτερύγια του μπροστινού splitter. Επιπλέον, εκτροπείς αέρα καλύπτουν το άνω χείλος των πλευρικών παραθύρων, κάτω από τα πίσω φώτα έχουν τοποθετηθεί πτερύγια κατεύθυνσης του αέρα, ενώ καινούριος είναι ο διαχύτης και τα δύο ζευγάρια απολήξεων της εξάτμισης.

Πέραν της αεροδυναμικής, η AutoExe έχει κάνει και σημαντικές μηχανικές βελτιώσεις για την ακριβέστερη οδική συμπεριφορά και πρόσφυση. Καινούρια ελατήρια μειώνουν το ύψος από το έδαφος κατά 25 mm, και συνεπώς και το κέντρο βάρους, ενώ νέες είναι και οι βάσεις στήριξης των αμορτισέρ και οι αντιστρεπτικές δοκοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα με το kit που βλέπετε, ο ιαπωνικός οίκος μετατροπών εξελίσσει και ένα εναλλακτικό και πιο ήπιο σπορ κιτ ανάρτησης, το οποίο θα συνδυάσει με αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής του κινητήρα, και με αναβαθμισμένα φρένα. Θυμίζουμε ότι το CX-60 διατίθεται με ένα μεγάλο εύρος επιλογών κινητήρων - θερμικών, ήπια υβριδικών ή plug-in υβριδικών.

Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το kit μετατροπής του CX-30 από την AutoExe κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η εμπρός και πίσω πτέρυγα τιμώνται περίπου 650 ευρώ καθεμία, ο διαχύτης περίπου 600 ευρώ και τα μικρά πτερύγια εκτροπής του αέρα από 240 μέχρι 500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ