Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της υβριδικής Corvette

Corvette E-Ray

Φίλος της εταιρείας που περιεργαζόταν το διαμορφωτή στη σελίδα της Corvette στο διαδίκτυο, ανακαλύπτει… τυχαία την εμφάνιση που θα έχει το νέο μοντέλο E-Ray, που αναμένεται το 2023.

Αν και οι φωτογραφίες έχουν ήδη αποσυρθεί, το μέλος του MidEngineCorvetteForum, πρόλαβε και πραγματοποίησε κάποιες λήψεις από την οθόνη του. Και μάλιστα, όπως εμμέσως αφήνει να εννοηθεί η ίδια η εταιρεία, δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, αλλά για κάτι πολύ αληθινό. Μάλλον για πολλούς φανατικούς fans της φίρμας, τα Χριστούγεννα φέτος ήρθαν… νωρίτερα.

Corvette E-Ray b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το αμάξωμα θα διατίθενται τουλάχιστον τρία καινούρια χρώματα που ονομάζονται Cacti, Riptide Blue Metallic και Sea-Wolf Gray Tri-Coat. Αισθητικά, παρατηρούνται αρκετές ομοιότητες με την Z06, ενώ δεν εντοπίζουμε να υπάρχει κάπου θύρα φόρτισης, που θα υποδήλωνε plug-in μοντέλο.

Εξυπακούεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί καθόλου πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Όμως, η νέα Corvette E-Ray θα είναι πιθανώς υβριδική και τετρακίνητη, χρησιμοποιώντας έναν V8 κινητήρα, ο οποίος θα μεταφέρει την κίνηση στον πίσω άξονα και κάποιο ηλεκτρικό-ά μοτέρ για τους εμπρός τροχούς.

Corvette E-Ray c

Το επίσημο ντεμπούτο της ίσως γίνει και από τους πρώτους μήνες του 2023. Όλα δείχνουν πως θα αντικαταστήσει την έκδοση Grand Sport, ενώ κάποια στιγμή στο μέλλον θα ακολουθήσει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ