Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Αθηνών - Κορίνθου

νεοακ

Ολοκληρώθηκαν έργα άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό τμήμα  του νότιου παράπλευρου οδικού δικτύου.

Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας ολοκληρώθηκε στο οδικό δίκτυο από την Αθήνα προς την Κόρινθο. Ειδικότερα με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, προέβη σε εργασίες άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό τμήμα  του νότιου παράπλευρου ΝΕΟΑΚ - Αθηνών Κορίνθου, περιοχή Άνω Λουτρόπυργος, σε σημείο στο οποίο κατ' επανάληψη παρατηρούνταν ολίσθηση των πρανών, μικρών λίθων κ.οκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα εκτελέστηκαν εργασίες ξεσκαρώματος των πρανών, τοποθέτηση τσιμεντένιου στηθαίου ασφαλείας (στοιχείων New Jersey) για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οδηγών και ειδική σήμανση.

Οι συγκεκριμένες εργασίες κρίθηκαν άκρως απαραίτητες, με στόχο την άρση επικινδυνότητας στο εν εξελίξει φαινόμενο αστοχίας πρανών, το οποίο ελλόχευε σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

«Με διαρκείς παρεμβάσεις παραδίδουμε καθημερινά ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο στους πολίτες της Αττικής. Η ασφάλεια των πολιτών πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας», υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ