Ο δρόμος που χώρισε τη γη στα δύο και οδηγεί σε μια κρυφή παραλία -Πού βρίσκεται

Δρόμος φαράγγι στην Ινδονησία Pantai Batu Barak 2023

Ένας δρόμος που οδηγεί σε κρυφή παραλία κάνει την εμπειρία της ανακάλυψης της ακόμη πιο συναρπαστική αλλά και πιο εύκολη.

Με περισσότερα από 17.000 νησιά να την συνθέτουν, η Ινδονησία είναι το κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας με τις «άπειρες» παραδεισένιες παραλίες.

Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί ούτε το Bali, το οποίο αποτελεί τον δημοφιλέστερο του νησιωτικού κράτους καθώς διαθέτει δεκάδες εντυπωσιακές παραλίες για κάθε γούστο και δραστηριότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω της μορφολογίας του νησιού η πρόσβαση σε κάποιες από τις παραλίες του Bali δεν είναι μια εύκολη υπόθεση με τους τουρίστες να πρέπει να χρησιμοποιήσουν εκατοντάδες σκαλιά σμιλεμένα σε σχεδόν βράχια.

Με τη σύνθεση των βράχων να είναι κυρίως από ασβεστόλιθο, οι αρχές της χώρας προσπαθούν να κάνουν την πρόσβαση στις παραλίες πιο εύκολη για όλους δημιουργώντας τεχνητά φαράγγια ώστε να προσελκύσουν μεγαλύτερο όγκο τουριστών και να διευκολύνουν παράλληλα και τους ντόπιους.

Τελευταίο μέχρι στιγμής παράδειγμα είναι το φαράγγι που δημιουργήθηκε στην παραλία Pantai Batu Barak η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού. Ο νέος τρόπος πρόσβασης στην παραλία εγκαινιάστηκε επίσημα πριν από μερικές εβδομάδες με τις αρχές να κατασκευάζουν, εκτός από το φαράγγι και έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο με μία λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι εκτός από τους πεζούς τουρίστες πρόσβαση στην παραλία που «συστήνεται» ξανά στους επισκέπτες της έχουν και τα αυτοκίνητα.

Τα πρώτα videos από το εντυπωσιακό πέρασμα έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι άδικα. Με τους βράχους να ανεβαίνουν σχεδόν κάθετα σε κάθε μεριά, το εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργείται κάνει τον συγκεκριμένο δρόμο ιδανικό για φωτογραφίσεις και videos, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ