Αυτό είναι το πρώτο επίσημο βελτιωμένο νέο Opel Astra

Opel Astra XS

Η Opel συνεργάζεται με την γνωστή βελτιωτική εταιρεία XS και παρουσιάζει την πρώτη επίσημη βελτίωση για το νέο Astra και μάλιστα, στην plug-in υβριδική του έκδοση.

Το μοντέλο διαθέτει το γνώριμο plug-in υβριδικό σύστημα των 180 ίππων ισχύος και 360 Nm  ροπής της Opel, ενώ βασίζεται πάνω στο κορυφαία εξοπλιστικό επίπεδο Ultimate, φέροντας μεταξύ άλλων το πλήρως ψηφιακό κόκπιτ Pure Panel, τα ενεργά LED Pixel φώτα και τα σπορ εμπρός καθίσματα που έχουν πιστοποιηθεί κατά AGR για την άνεσή τους.

Opel Astra XS
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον αυτών η ομάδα της XS Carnight εφοδίασε το Astra PHEV με αερανάρτηση «Grinds Air suspension» και αισθητήρες ύψους «Carstyle me» που δίνουν τη δυνατότητα χαμηλώματος, ενώ παραμένουν χωρίς αλλαγές τα εργοστασιακά αμορτισέρ.

Οι σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών προέρχονται από την αμερικάνικη «RVMT», ενώ υπάρχουν και μια σειρά από αυτοκόλλητα στο αμάξωμα που προέρχονται από την αγωνιστική ιστορία της Opel.

Opel Astra XS

Το νέο βελτιωμένο Opel Astra παρουσιάστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, θα πάρει μέρος σε μια σειρά από events (17 Σεπτεμβρίου) τα οποία θα γίνουν από την XS Carnight στη Λίμνη Wörthersee της Αυστρίας.

Opel Astra XS

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ