Ετοιμοπαράδοτο το Opel Crossland με έκπτωση έως 2.000 ευρώ

Opel Crossland

Άμεσα διαθέσιμο σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού είναι το γνωστό σε όλους Opel Crossland, το οποίο συνοδεύεται και από έκπτωση που φτάνει έως τα 2.000 ευρώ.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις εκδόσεις του Crossland και μειώνει σημαντικά τις τιμές του SUV της Opel. Ενδεικτικά, η αρχική του έκδοση Crossland 1,2 Turbo 110 PS Edition, μειώνει την τιμή της μετά την έκπτωση, στα 20.400 ευρώ από 22.400 ευρώ.

Εκτός τώρα της έκπτωσης, το Crossland αποκτά στη γκάμα του και τη νέα έκδοση Family Edition, με έξτρα εξοπλισμό και αρκετά συμφέρουσα τιμή, η οποία τοποθετείται στη γκάμα ανάμεσα στην αρχική έκδοση Edition και την επόμενη Elegance.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To νέο Opel Crossland Family Edition περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της Edition στη φαρέτρα του στοιχεία όπως προβολείς ομίχλης εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό (ECC) και πακέτα Sight και Light (προβολείς LED, πίσω φώτα LED, αυτόματη ρύθμιση δέσμης προβολέων, αισθητήρας βροχής, ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης, εμπρός σκιάδια με φωτιζόμενο καθρέπτη, φώτα ανάγνωσης πίσω & Αυτόματος φωτισμός με αναγνώριση τούνελ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαφορά στην τιμή προ έκπτωσης της έκδοσης αυτής σε σχέση με την αρχική έκδοση Opel Crossland 1,2 Turbo 110 Edition είναι μόνο 400 ευρώ (22.800 με 22.400 ευρώ), δίνοντας έτσι αρκετό όφελος σε όποιον την επιλέξει.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η νέα έκδοση Family Edition μπορεί να συνδυαστεί και με τον ισχυρότερο κινητήρα 1,2 Turbo των 130 ίππων του Opel Crossland.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ