Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο της Μις Γαλλία 2022

Μις Γαλλία 2022 και Peugeot e-2008 2022

Η Diane Leyre είναι η Μις Γαλλία για το 2022 και όπως παραδοσιακά συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια παρέλαβε το νέο μικρό SUV της.

Μια παράδοση που κρατά χρόνια είναι αυτή που θέλει την Peugeot να προμηθεύει την εκάστοτε Μις Γαλλία με ένα αυτοκίνητο από τη γκάμα της προς εξυπηρέτηση των καθημερινών της αναγκών.

Αυτό έγινε φυσικά και φέτος με την Μις Γαλλία 2022 Diane Leyre να παραλαμβάνει από την Γαλλική εταιρεία ένα ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό e-2008, το οποίο επέλεξε η ίδια.

Μις Γαλλία 2022 και νέο Peugeot e-2008
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση το μικρό ηλεκτρικό SUV της Peugeot είναι ένα αυτοκίνητο ιδανικό για τη νικήτρια των γαλλικών εθνικών καλλιστείων ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η 25χρονη Leyre πέρασε με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις και παρέλαβε το δίπλωμά της.

Με την μπαταρία των 50 kWh το Peugeot e-2008 κινείται χωρίς να εκπέμπει ρύπους στην ατμόσφαιρα και αυτό ταιριάζει και με τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες της φετινής Μις Γαλλία, τις οποίες και έχει εκφράσει δημόσια.

Παράλληλα οι μαζεμένες διαστάσεις το μικρού SUV των Γάλλων θα δώσουν λύσεις και θα προσφέρουν ευκολία στην καθημερινή κίνηση στην πόλη με την αρχάρια Γαλλίδα οδηγό να διαμένει στην πυκνοκατοικημένη Ile-de-France όπου βρίσκεται και η πρωτεύουσα της χώρας.

Εκτός από τις compact διαστάσεις, το ηλεκτρικό Peugeot θα διευκολύνει τη Leyre με την ψηλή θέση οδήγησης του να προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο και σωστή επίβλεψη του δρόμου, ενώ είναι σίγουρο ότι η Γαλλία θα εκτιμήσει δεόντως την απουσία επί της ουσίας κιβωτίου, την πολιτισμένη λειτουργία που προσφέρει ο ηλεκτρικός κινητήρας αλλά και τις άμεσες επιταχύνσεις που χαρακτηρίζουν το μοτέρ των 136 ίππων.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ