Ποιο είναι το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην Ελλάδα

Peugeot 3008 1

Το ξεχωριστό premium SUV της Peugeot διαθέτει πληρέστατη γκάμα που περιλαμβάνει τρία επίπεδα εξοπλισμού και εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και plug-in hybrid, και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων.

Η Peugeot διαθέτει στην γκάμα της μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της αγοράς, με το 3008 να κατακτά την καρδιά του ελληνικού αγοραστικού κοινού και να αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά σε best seller.

Peugeot 3008 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πορεία κορυφής των πωλήσεων που συνοδεύει την Peugeot στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ώθηση που έχουν δώσει στους Γάλλους η προσθήκη στη γκάμα νέων μοντέλων, και ειδικότερα το 3008.

Η δεύτερη γενιά του 3008 αποτελεί ένα μοντέλο σταθμό στην ιστορία της Peugeot. Και αυτό διότι αναβάθμισε τη συνολική εικόνα της, έδειξε τον δρόμο στα νέα μοντέλα που ακολούθησαν και αύξησε τα έσοδα και το πελατολόγιο της.

Peugeot 3008 3

Το γαλλικό SUV επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό εξωτερικό design, στο περίφημο νέας γενιάς εσωτερικό i-cockpit, ενώ φυσικά έκανε το μεγάλο βήμα προς την premium κατηγορία, γεμίζοντας στοιχεία τεχνολογίας και επενδύοντας σε μια κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Το ανανεωμένο 3008 δεν ξεχώρισε τυχαία στον τομέα των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, κατακτώντας την πρώτη θέση στα SUV, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο 10μηνο της χρονιάς που διανύουμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Peugeot 3008 4

Αναλυτικότερα, από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, το Peugeot 3008 κατάφερε να πουλήσει 2.421 αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι από τις κορυφαίες των τελευταίων ετών, ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ την ηγετική θέση του γαλλικού premium SUV στην εγχώρια αγορά.

Τέλος, παρόμοια εμπορική πορεία διαγράφει στην χώρα μας και το μικρότερο Peugeot 2008 με 1.515 αυτοκίνητα, τοποθετώντας το με άνεση στο  Top 10 πωλήσεων των SUV.

Peugeot 2008 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ