Αυτό είναι το νέο 7θέσιο SUV της Skoda

Skoda Vision 7S concept νέες εικόνες 2022

Τα πρώτα σκίτσα του 7θέσιου SUV της Vision 7S, έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda αποκαλύπτοντας παράλληλα τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία.

Τα νέα σκίτσα που δημοσίευσε η τσέχικη εταιρεία είναι τα πρώτα που μας δείχνουν το αμάξωμα του αμιγώς ηλεκτρικού Vision 7S, το οποίο αποτελεί και τον προπομπό για το πρώτο 7θέσιο μοντέλου της Skoda.

Να σημειωθεί ότι η Skoda είχε ξεκινήσει τις αποκαλύψεις για το Vision 7S στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, όταν και είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο από το εσωτερικό του concept της, στην οποία ξεχώριζε η τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος κεντρικά στην 7θέσια καμπίνα του (διαβάστε περισσότερα εδώ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα νέα σκίτσα των Τσέχων παίρνουμε μια πολύ καλή εικόνα από την εξωτερική σχεδίαση του 7θέσιου ηλεκτρικού SUV, το οποίο και υιοθετεί νέα στοιχεία τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του και πηγαίνει την υπάρχουσα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda ένα βήμα παραπέρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν μικρύνει ακόμη περισσότερο σε μέγεθος και έχουν τοποθετηθεί πιο κοντά στα άκρα, ενώ από πάνω τους φέρουν μια λεπτή φωτεινή μπάρα που σχηματίζει συνδυαστικά το γράμμα "Τ" και ενισχύει τη συνολική αίσθηση του πλάτους του εμπρός μέρους. Τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του Vision 7S «δυναμώνει» η σχεδίαση του προφυλακτήρα με τις κάθετες γρίλιες και την προστασία στο κάτω μέρος, με την μάσκα να παρουσιάζεται μικρή σε διαστάσεις προσθέτοντας πόντους στην κομψότητα της εμφάνισης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο προφίλ του concept διακρίνονται ξεκάθαρα οι έντονες ακμές των θυρών στο ύψος των παραθύρων τα οποία φαίνεται να μην έχουν πλαίσιο -λέτε να το δούμε αυτό και στο μοντέλο της παραγωγής;- ενώ εντύπωση προκαλεί και το μεγάλο μέγεθος των τροχών με την αεροδυναμική σχεδίαση. Στους θόλους των τροχών, όπως και περιμετρικά του αμαξώματος, βλέπουμε σκουρόχρωμες προστασίες, ενώ στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με το εμπρός μέρος κινείται και το πίσω. Η εικόνα που παρουσιάζει το μοντέλο της Skoda είναι και σε αυτό το σημείο δυναμικά κομψή με τα πίσω φωτιστικά σώματα να έχουν και εδώ την χαρακτηριστική «Τ» σχεδίαση.

Προς το παρόν αυτά είναι τα μοναδικά σκίτσα που έχουν δώσει οι Τσέχοι στη δημοσιότητα, οι οποίοι και αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το μελλοντικό ηλεκτρικό τους 7θέσιο SUV τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ