Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Skoda Enyaq Coupe iV RS των 300 ίππων;

Skoda Enyaq Coupe

Το νέο Enyaq Coupe είναι όχι μόνο το πιο εντυπωσιακό ηλεκτρικό της Skoda, αλλά ένα από τα πιο όμορφα και δυναμικά ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά. Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

Το ηλεκτρικό Skoda Enyaq το έχουμε γνωρίσει εδώ και παραπάνω από 1 χρόνο ως ένα από τα πιο «ικανά» μοντέλα του είδους, με πολύ πρακτικούς χώρους, χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρισμού και πολύ καλή αυτονομία. Το Enyaq προσφέρεται σε εκδόσεις από 148 έως και 265 ίππους, με αυτονομία που φθάνει έως και τα 532 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Πλέον η Skoda ενισχύει ακόμη περισσότερο τη γκάμα του Enyaq προσφέροντας το νέο Skoda Enyaq Coupe (δείτε εδώ τις οδηγικές μας εντυπώσεις), την 4πορτη κουπέ εκδοχή του μοντέλου, η οποία εντυπωσιάζει όχι μόνο με το πολύ όμορφο στυλ της, αλλά και με τις κορυφαίες επιδόσεις που προσφέρει η top έκδοση της γκάμας RS με τους 300 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Skoda Enyaq Coupe

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Skoda Enyaq Coupe iV RS παίρνει ισχύ από 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν στον μπροστινό και έναν στον πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που του δίνουν μέγιστη απόδοση 300 ίππων ισχύος και 460 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 6,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλ./ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της Skoda στην ιστορία της μάρκας.

Η έκδοση RS του Enyaq Coupe φέρει και μια σειρά από άλλες αλλαγές που του χαρίζουν πιο δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η χαμηλότερη κατά 15 και 10 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα ανάρτηση, αλλά και το διαφορετικό set-up της.

Skoda Enyaq Coupe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πεδίο της μπαταρίας, το νέο Skoda Enyaq Coupe iV RS εφοδιάζεται με τη μεγαλύτερη μπαταρία της γκάμας, αυτή των 82 kWh, η οποία του προσφέρει μέγιστη αυτονομία με μια φόρτιση έως και 504 χιλιομέτρων (με βάση τον κύκλο WLTP).

Στη χώρα μας, η νέα κορυφαία έκδοση του Skoda Enyaq Coupe κοστίζει 64.300 ευρώ, συνοδευόμενη επιπλέον από ένα υπέρ-πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

Skoda Enyaq Coupe

Φυσικά και εκτός της top έκδοσης RS του νέου ηλεκτρικού μοντέλου, αναμένεται να δούμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις του Enyaq Coupe στην Ελλάδα, δηλαδή αυτές με τους 180, τους 204 και 265 ίππους, οι οποίες θα έχουν και πιο προσιτές τιμές.

Skoda Enyaq Coupe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ