Αυτό είναι το εσωτερικό της Toyota GR Corolla των 300 ίππων

Toyota GR Corolla

Ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της, η κορυφαία Toyota Corolla όλων των εποχών έχει αρχίσει να αποκαλύπτει τα κομμάτια ενός εντυπωσιακού, όπως όλα δείχνουν, παζλ.

Μετά την πρόσφατη διαρροή των προδιαγραφών της Toyota GR Corolla, το δικαίωμα στα πέντε λεπτά της δημοσιότητας διεκδικεί και το εσωτερικό του ιαπωνικού hot hatch.

H Toyota GR Corolla θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού best seller, υιοθετώντας τις εξεζητημένες προδιαγραφές του μέχρι σήμερα γνωστού GR Yaris.

Με την κορυφαία διαμόρφωση της GR Corolla να φτάνει τους 300 ίππους και το σύστημα τετρακίνησης να εξασφαλίζει, σε συνδυασμό με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης των μπροστινών τροχών, την απαιτούμενη πρόσφυση, το ιαπωνικό hatchback είναι έτοιμο να θέσει τον πήχη σε μια κατηγορία από την οποία η Toyota απουσίαζε τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, η πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν αποτυπώνει τις κοσμογονικές αλλαγές που πρόκειται να προκύψουν κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειές του αμαξώματος, ακολουθώντας εν πολλοίς το παράδειγμα των «πολιτικών» εκδόσεων.

Την ίδια άλλωστε τακτική ακολούθησαν οι Ιάπωνες και στην περίπτωση του GR Yaris, εστιάζοντας στην ουσία και αφήνοντας στην άκρη τις άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν λοιπόν περιμένατε ένα «πολεμικό» περιβάλλον από το cockpit της GR Corolla είναι πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε από την πρώτη εικόνα που μοιράστηκε μαζί μας η Toyota USA, προαναγγέλλοντας την άφιξη του αυτοκινήτου τους αμέσως επόμενους μήνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Toyota GR Yaris δεν διατίθεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, συνεπώς οι Αμερικανοί έχουν έναν ακόμα λόγο για να περιμένουν με ανοικτές αγκάλες της αντίστοιχη έκδοση της Corolla.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ