Αεροπλάνο προσέκρουσε σε πεζογέφυρα στην Ινδία (Video)

Airplane India Bridge

Κατά τη μεταφορά ενός Airbus A320 σε αυτοκινητόδρομο στο Νέο Δελχί, το πανάκριβο φορτίο της τροχοφόρας πλατφόρμας προσέκρουσε σε μια χαμηλή πεζογέφυρα - προκαλώντας ζημιές τόσο στην άτρακτο όσο και στη γέφυρα.

Η άτρακτος του αεροπλάνου φορτώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Indira Gandhi για τη μεταφορά του στις εγκαταστάσεις του νέου του ιδιοκτήτη, μετά την πώλησή του από την Air India. Καθώς το φορτηγό κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Gurugram-Delhi, κοντά στο Νέο Δελχί, ο οδηγός του ανακάλυψε με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι το φορτίο δεν χωρούσε κάτω από μια χαμηλή πεζογέφυρα.

Ένας εκπρόσωπος του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης είπε πως «το αεροπλάνο δεν ανήκει στο στόλο του αεροδρομίου και μεταφερόταν χωρίς τα φτερά του. Φαίνεται πως είναι αποσυναρμολογημένο, και ο οδηγός του πιθανότατα έκανε μια λανθασμένη κρίση κατά τη μεταφορά του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα videos που τράβηξαν ιδιώτες φαίνεται ότι τα οχήματα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν το αεροσκάφος, που έμεινε κολλημένο στο σημείο για πολλές ώρες. Είναι άγνωστο με ποιον τρόπο κατάφεραν οι αρχές να το απομακρύνουν από το σημείο.

Το καλό, πάντως, είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης του αεροσκάφους το προόριζε για πλήρη αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των υλικών του. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αεροσκάφος να προσκρούει στη γέφυρα ενός αυτοκινητόδρομου - συνήθως αυτό είναι κάτι που παθαίνουν, με βίαιο τρόπο, τα υψηλά φορτηγά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ