Νέα, αποκαλυπτική εμφάνιση για το ανανεωμένο Tesla Model 3

Tesla Model 3 2024

Οι δημόσιες εμφανίσεις της ανανεωμένης εκδοχής του Tesla Model 3 πυκνώνουν, προμηνύοντας την άφιξη του δημοφιλέστατου ηλεκτρικού οχήματος στις αγορές του πλανήτη.

Αργά αλλά σταθερά βήματα προς τη γραμμή παραγωγής πραγματοποιεί η ανανεωμένη εκδοχή του Tesla Model 3.

Ένα από τα δημοφιλέστερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του πλανήτη πρόκειται εντός του 2023 να επικαιροποιήσει τις προδιαγραφές του, γεγονός που το πιστοποιούν οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις του υπό εξέλιξη πρωτοτύπου.

Αυτή τη φορά, το ανανεωμένο Tesla Model 3, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως project highland, εθεάθη στους δρόμους της Καλιφόρνια, προσφέροντας νέα στοιχεία σχετικά με τις σχεδιαστικές και όχι μόνο αλλαγές που θα κομίζει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρίνοντας από το βαρύ καμουφλάζ το οποίο κάλυπτε το μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, εκεί πρόκειται επικεντρωθούν οι προσπάθειες των σχεδιαστών της Tesla ώστε να φρεσκάρουν την εικόνα του… διάσημου EV.

Ειδικότερα, ανασχεδιασμένα πρόκειται να επιστρέψουν τόσο τα φωτιστικά σώματα όσο και οι προφυλακτήρες, με τις υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος να διατηρούν την απέριττη σιλουέτα τους, προς όφελος της αεροδυναμικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα, πάντως, από τις όποιες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, το ανανεωμένο Tesla Model 3 πρόκειται να δεχθεί και τις απαραίτητες εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, επικαιροποιώντας -μεταξύ άλλων- και το σχετικό με την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης hardware.

Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν η διάθεση του ανανεωμένου Tesla Model 3 θα ξεκινήσει εντός του 2023 ή αν η αγωνία των φίλων της αμερικανικής φίρμας παραταθεί, όπως δηλαδή συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων μιας και η ομάδα του Elon Musk δεν φημίζεται για τη συνέπειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ