Αποκάλυψη για τη νέα Jaguar I-Pace

Νέα Jaguar I-Pace 2023

Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για την αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-Pace, η οποία φρεσκάρει τη σχεδίασή της και προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Πολλά έχουν αλλάξει στον χώρο του αυτοκινήτου από το 2018 που έκανε το ντεμπούτο της η ηλεκτρική Jaguar I-Pace και για να παραμείνει επίκαιρη απέναντι στον ολοένα και σκληρότερο ανταγωνισμό η βρετανική εταιρεία προχώρησε στην ανανέωσή της.

Να σημειωθεί πως αυτή η ανανέωση έρχεται έναν περίπου χρόνο μετά την αναβάθμιση του βρετανικού μοντέλου, η οποία αφορούσε κατά κύριο λόγο το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα συστήματα υποβοήθησης και την δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες από τις νέες αλλαγές στην I-Pace εντοπίζονται στον εμπρός μέρος με την γρίλια να παρουσιάζεται ανασχεδιασμένη και βαμμένη σε γκρι χρώμα αντί του προηγούμενου μαύρου. Το ίδιο χρώμα έχουν πλέον και τα ένθετα τους αεραγωγούς του προφυλακτήρα, ενώ στο χρώμα του αμαξώματος είναι τώρα οι πλαϊνές ποδιές αλλά και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Ως στάνταρ σε μαύρο χρώμα είναι επίσης τα πλαίσια των παραθύρων, τα καλύμματα των καθρεπτών αλλά και τα σήματα που βρίσκονται στο πίσω μέρος της I-Pace, ενώ την χρωματική παλέτα έρχονται να διευρύνουν νέες επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος.

Οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες του 4κίνητου ηλεκτρικού της βρετανικής εταιρείας που προσφέρουν συνολική απόδοση 400 ίππων και 696 Nm ροπής εξακολουθούν να παραμένουν η μοναδική επιλογή για το μοντέλο της Jaguar που επιταχύνει από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αναβάθμιση προχώρησαν οι Βρετανοί και για την εφαρμογή Jaguar Remote, η οποία επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του οχήματος και δίνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στον χρήση να φέρει την μπαταρία αλλά και την καμπίνα του αυτοκινήτου στην ιδανική θερμοκρασία, όσο αυτό φορτίζει. Έτσι η I-Pace δεν ξοδεύει την ενέργεια της μπαταρίας των 90 kW, η οποία προσφέρει αυτονομία με μία φόρτιση που φτάνει έως και τα 470 χιλιόμετρα.

Σε ταχυφορτιστή 100 kW η Jaguar i-Pace μπορεί να φορτίσει τη συστοιχία των μπαταριών με «ρυθμό» 127 χιλιόμετρα ανά 15 λεπτά, ενώ σε οικιακό φορτιστή 11 kW, για την πλήρη φόρτισή της από άχδεια απατούνται περίπου 8,6 ώρες.

Στον εσωτερικό «κόσμο» της I-Pace δεν υπάρχουν αλλαγές με το κομψό εσωτερικό να διατηρεί αναλλοίωτη την ταυτότητά του, ενώ το multimedia σύστημα Pivi Pro αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ