Αναβάθμιση για την ηλεκτρική Jaguar I-Pace (video)

Jaguar I-Pace

H Jaguar εμπλουτίζει τις τεχνολογικές δυνατότητες και τις επιλογές εξατομίκευσης της ηλεκτρικής I-Pace των 408 ίππων.

Με τον ανταγωνισμό στα premium ηλεκτρικά SUV να αυξάνεται διαρκώς, το πρώτο ηλεκτρικό ευρωπαϊκό μοντέλο αυτής της κατηγορίας, ενισχύει την θέση του με ορισμένες επίκαιρες αλλαγές.

Jaguar I-Pace MY 2023 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία ανανέωση της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace αφορούσε κατά κύριο λόγο το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα συστήματα υποβοήθησης και την δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης. Τώρα όμως οι υποψήφιοι αγοραστές της I-Pace μπορούν να την επιλέξουν με το νέο Premium Black Pack, το οποίο αντικαθιστά τα χρωμιωμένα διακοσμητικά του αμαξώματος στην μάσκα, το περίγραμμα παραθύρων, τα καπάκια των καθρεφτών και τα σήματα με νέα μαύρου χρώματος. Το πακέτο προσθέτει επίσης γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, νέα πίσω αεροτομή και αερανάρτηση.

Jaguar I-Pace MY 2023 5

Η Jaguar πρόσθεσε επίσης μία νέα επιλογή στη χρωματική παλέτα της I-Pace, το λευκό Ostuni και αναβάθμισε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro, προσθέτοντας την Amazon Alexa στις βασικές του λειτουργίες. Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει την πλοήγηση και τη μουσική του αυτοκινήτου, να ενημερώνεται για τον καιρό και τα ειδησιογραφία, να συνδέεται με εξωτερικές έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές και πολλά άλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jaguar I-Pace MY 2023 3

Το σύστημα μπορεί επίσης να συνδεθεί με οποιαδήποτε συμβατή Amazon συσκευή που έχετε στο σπίτι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε πράγματα όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της I-Pace, την αυτονομία που έχει η μπαταρία, ακόμη και αν οι πόρτες του αυτοκινήτου είναι κλειδωμένες.

Η αναβάθμιση με την Amazon Alexa θα κυκλοφορήσει επίσης ως over-the-air ενημέρωση για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους μία I-Pace με το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro της Jaguar.

Jaguar I-Pace MY 2023 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, οι νέες Jaguar I-Pace διαθέτουν ασύρματη επιφάνεια φόρτισης για έως και δύο smartphone, ενώ απέκτησε και έναν ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος που βοηθάει στην βελτίωση του σήματος σε απομακρυσμένες περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ