Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom

_FORD_E-TRANSIT_CUSTOM

Το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό van της Ford έχει σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση, φέρει μεγάλη αυτονομία κίνησης, και υποστηρίζεται από το ολοκληρωμένο οικοσύστημα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro,

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του οράματός της για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της πραγματοποιεί η Ford Pro. Μετά το πρώτο της ηλεκτρικό επαγγελματικό van, το E-Transit που οδηγήσαμε στη Βαρκελώνη, η εταιρεία δίνει συνέχεια με το E-Transit Custom.

Πρόκειται για το νέο μηδενικών ρύπων μοντέλο της Ford Pro, το οποίο θέτει ένα σημείο αναφοράς στην κατηγορία van ενός τόνου στην Ευρώπη και βοηθά τις επιχειρήσεις να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom

Το E‑Transit Custom, ο ηλεκτρικός διάδοχος του best- seller βαν επί ευρωπαϊκού εδάφους, θα υποστηρίζεται από το λογισμικό, τις λύσεις φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα συμβάλει στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Σύμφωνα με τη Ford, το μοντέλο θα έχει αυτονομία έως και 380 χλμ., προσφέροντας ταυτόχρονα ταχεία φόρτιση DC. και πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης. Επιπλέον, θα ενισχύσει τη παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες για συνεχή συνδεσιμότητα.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το E-Transit Custom προσφέρει μία απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία στον πελάτη, μεταξύ των λειτουργιών που αναπτύχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη εμπεριστατωμένες πληροφορίες από χρήστες van οχημάτων είναι η τεχνολογία ProPower Onboard, η οποία θα παρέχει αξιοποιήσιμη ισχύ για την τροφοδοσία εργαλείων, φώτων και συσκευών στον τόπο εργασίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom

Εμφανισιακά, το E-Transit Custom φέρει μία σιλουέτα γεμάτη αυτοπεποίθηση και full LED φωτισμό, υιοθετώντας μια φουτουριστική σχεδιαστική γλώσσα.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Ford ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2024, τέσσερα ακόμα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πλαισιώσουν το E-Transit van δύο τόνων ως μέρος της εμβληματικής οικογένειας Transit, συμπεριλαμβανομένων των Transit Custom van και Transit Courier van, καθώς και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom και Tourneo Courier.

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν φέτος το Σεπτέμβριο.

Όλες οι εκδόσεις του Transit Custom θα κατασκευάζονται από την Ford Otosan – την κοινοπραξία της Ford στην Τουρκία – στο εργοστάσιό της στο Kocaeli, την έδρα της Ευρωπαϊκής παραγωγής Transit, που θα παραδοθεί ως μέρος εξαγγελθείσας επένδυσης ύψους 2 δις € της Ford Otosan στις εκεί εγκαταστάσεις της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ