Απίστευτο περιστατικό -Νηπιαγωγός μετέφερε 25 παιδιά με αυτοκίνητο

25 παιδιά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης σοκαριστικό video

Σοκ προκαλεί το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με νηπιαγωγό να μεταφέρει με μικρό αυτοκίνητο τόσα παιδιά όσα και ένα κανονικό σχολικό λεωφορείο.

Ως μια από τις χώρες που έχουν να κάνουν πολλά ακόμη για να βελτιώσουν την οδική ασφάλεια στους δρόμους της, το Ουζμπεκιστάν δεν φημίζεται για την παιδεία των οδηγών του όχι μόνο με τη συμμόρφωσή τους έστω με τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας αλλά και με την ίδια τη λογική.

Τελευταίο περιστατικό που επιβεβαιώνει το παραπάνω είναι η προσπάθεια μιας νηπιαγωγού της χώρας να μεταφέρει δύο και πλέον ντουζίνες παιδιά με ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με την περιγραφή, η γυναίκα που εργάζεται σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη χώρα της κεντρικής Ασίας είχε καταφέρει να στριμώξει στο μικρό Chevrolet Spark 25 συνολικά παιδιά. Από αυτά τα έξι κάθονταν στο εμπρός κάθισμα, 16 είχαν στοιβαχτεί στο πίσω και τρία ακόμη βρίσκονταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου πόλης.

Η γυναίκα οδηγός που δεν κατονομάζεται κυκλοφορούσε στην πόλη Bukhara. Η τοπική Αστυνομία την σταμάτησε για έλεγχο όπου διαπιστώθηκε η σοκαριστική παράβαση του ΚΟΚ, με το Chevrolet Spark να έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει με ασφάλεια έως και τέσσερεις επιβάτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε η οδηγός αυτός είναι και ο καθιερωμένος τρόπος που μεταφέρει τα παιδιά από το σπίτι τους στο νηπιαγωγείο και έπειτα πάλι πίσω, προφανώς λόγω έλλειψης κατάλληλου οχήματος.

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το αυτοκίνητο έπρεπε να βοηθήσουν τα στοιβαγμένα παιδιά να βγουν από αυτό, μερικά από τα οποία ήταν σύμφωνα και με σχετικές αναφορές εκνευρισμένα και συγχυσμένα. Στην οδηγό απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά η νηπιαγωγός θα τιμωρηθεί και στην πράξη. Δείτε παρακάτω το απίστευτο video.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ