eko rally acropolis

Ανήλικος μόλις 12 ετών συνελήφθη στο Ζεφύρι να οδηγεί αυτοκίνητο

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς της Δυτικής Αττικής με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση τροχονομικών παραβάσεων.

Ούτε οι Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πίσω από τιμόνι ενός αυτοκινήτου που σταμάτησαν για έλεγχο κάθονταν ένας ανήλικος ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν μόλις 12 ετών!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Ζεφύρι και όπως αποδείχθηκε το όχημα που οδηγούσε το 12χρονος ανήκει στην μητέρα του η οποία αναζητήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζεφυρίου, όπου σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανήλικος συνελήφθη σε ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς των Άνω Λιοσίων, της Φυλής και του Ζεφυρίου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκε πληθώρα ελέγχων και βεβαιώθηκαν 69 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, όπως ενδεικτικά, για στέρηση άδειας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, μη χρήση κράνους και φθαρμένα ελαστικά, ενώ ακόμα ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της αντιμετώπισης τροχονομικών παραβάσεων σε οικισμούς της Δυτικής Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ