Ανήλικοι έκλεψαν Maserati με τραγική κατάληξη

Κλοπή Maserati από ανήλικους και τροχαίο ατύχημα

Σε τροχαίο δυστύχημα κατέληξε η κλοπή μιας Maserati από τρεις ανήλικους με έναν από αυτούς να χάνει τη ζωή του και έναν ακόμη να χαροπαλεύει.

Το παραπάνω τραγικό γεγονός έλαβε μέρος στις 2 Οκτωβρίου στο St. Petersburg των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας που βρισκόταν στην περιοχή για άλλο περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου εντόπισε τρία άτομα στις τρεις τα ξημερώματα να προσπαθούν να ανοίξουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τα παραπάνω τρία άτομα αναγνωρίστηκαν αργότερα ως ο 15χρονος Keondrick Lang, ο 16χρονος Malachi Daniels και ο 15χρονος Mario Bonilla.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Keondrick Lang προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας το κάτω μέρος της φανέλας που φορούσε για να τσεκάρει τα χερούλι της κάθε πόρτας ώστε να μην αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα, με το τρίο να βρίσκει τελικά μια ασημί Maserati του 2016.

Η Maserati ήταν ξεκλείδωτη και ο ιδιοκτήτης του ιταλικού αυτοκινήτου είχε ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στη μίζα με τους τρεις ανήλικους να εισχωρούν στο εσωτερικό και με τον Lang στη θέση του οδηγού να διαφεύγουν από την περιοχή.

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι μονάδες της που βρίσκονταν στο έδαφος δεν προχώρησαν σε καταδίωξη, ωστόσο οι κάποιοι από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να σταματήσουν την κλεμμένη Maserati. Η προσπάθεια των αστυνομικών ώθησε τον Lang να επιταχύνει στην προσπάθειά του να διαφύγει φτάνοντας σε ταχύτητα άνω των 130 χλμ./ώρα, ενώ δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως συνεπεία της μικρής (ή ακόμη και ανύπαρκτης) εμπειρίας του πίσω από το τιμόνι αλλά και των συνθηκών κάτω από τις οποίες οδηγούσε, ο 15χρονος Lang έχασε τον έλεγχο της Maserati, χτύπησε ένα πεζοδρόμιο και έπειτα πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα και το αυτοκίνητο ανατράπηκε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τρεις ανήλικους. Διαπίστωσαν ωστόσο ότι ο Bonilla είχε χάσει ήδη τη ζωή του με τον Daniels να έχει τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής. Ελαφρύτερα τραυματισμένος αλλά σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 15χρονος οδηγός της Maserati, Keondrick Lang.

Σύμφωνα με τις αναφορές οι τρεις ανήλικοι δεν είχαν βεβαρημένο ποινικό μητρώο αλλά στο παρελθόν είχαν καταγραφεί από την αστυνομία να κυκλοφορούν τις πρώτες πρωινές ώρες ντυμένοι στα μαύρα, φορώντας κουκούλα και με τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ