Έκλεψε MINI και το έριξε σε υγρό τσιμέντο

Απρόσεκτη ληστής έκλεψε MINI και το έριξε σε υγρό τσιμέντο

Ένα ακόμη περίεργο περιστατικό μας έρχεται από τις Η.Π.Α. με ένα κλεμμένο MINI να οδηγείται απρόσεκτα και να τσιμεντώνεται στην κυριολεξία.

Σύμφωνα και με τα σχετικά ρεπορτάζ σε αμερικάνικα μέσα που κάλυψαν το γεγονός, η περίεργη κατάληξη του κλεμμένου MINI είναι μόνο το... κερασάκι στην τούρτα αφού και η υπόλοιπη ιστορία αξίζει της προσοχής σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η αστυνομία της πόλης Lakewood στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε κλήση πριν από μερικές ημέρες από κάτοικο για κλοπή αυτοκινήτου.

Πριν η αστυνομία φτάσει στον τόπο της κλοπής, η οδηγός του κλεμμένου MINI, χωρίς να δώσει καμία προσοχή στις σχετικές πινακίδες ή τουλάχιστον να... αξιοποιήσει την όρασή της για να προσέξει τα έργα που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα μπροστά της, κατάφερε να βυθίσει το MINI σε υγρό τσιμέντο. Και υπάρχει λόγος που έγινε αυτό...

Σύμφωνα με την αναφορά της τοπικής αστυνομίας που προχώρησε έπειτα στη σύλληψη της γυναίκας, η 32χρονη κλέφτης του αυτοκινήτου είχε κλέψει το MINI που βλέπετε στις φωτογραφίες από την μητέρα της και οδηγούσε απρόσεκτα έχοντας στο πίσω κάθισμα και το 4χρονο παιδί της.

Όταν μάλιστα κόλλησε στο υγρό τσιμέντο που είχαν μόλις στρώσει οι εργάτες προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια πετώντας πρώτα από το παράθυρο μια... ηλεκτρική κατσαρόλα, μια τηλεόραση αλλά και ένα μισογεμάτο μπουκάλι ουίσκι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορείται για κλοπή αυτοκινήτου, οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ, απρόσεκτη οδήγηση, καταστροφή ξένης περιουσίας αλλά και εγκατάλειψη της περιοχής που προκάλεσε τις ζημιές.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ