Ανανέωση για το Land Rover Discovery Sport –Τι αλλάζει

Land Rover Discovery Sport

Η Land Rover παρουσίασε πριν λίγο μια ακόμη ανανεωμένη εκδοχή του Discovery Sport, εστιάζοντας αυτή τη φορά σε αλλαγές στο εσωτερικό του.

Το Land Rover Discovery Sport βρίσκεται στη γκάμα της βρετανικής μάρκας από το 2014 και σήμερα, παρουσιάστηκε μια ακόμη ανανεωμένη εκδοχή του.

Το πρώτο στοιχείο που αλλάζει είναι η υιοθέτηση ενός αλλαγμένου ταμπλό, το οποίο στη θέση των παραδοσιακών διακοπτών χρησιμοποιεί μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας, με 11,4 ίντσες διαγώνιο και το νεότερο λογισμικό Pivi Pro της μάρκας.

Land Rover Discovery Sport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η ύπαρξη της νέας οθόνης άλλαξε τη διάταξη του τούνελ της κονσόλας, αφήνοντας περισσότερο χώρο για μικροαντικείμενα, νέες θέσεις για USB-C φόρτιση εμπρός και πίσω, αλλά και έναν νέο επιλογέα για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μαζί με ένα αναβαθμισμένο τριάκτινο τιμόνι.

Αλλαγμένος είναι και ο πίνακας οργάνων, που πλέον είναι ψηφιακός σε όλες τις εκδόσεις του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν ως στάνταρ οι φωνητικές εντολές Amazon Alexa, ασύρματο Apple CarPlay και αντίστοιχο Android Auto.

Land Rover Discovery Sport

Στο πεδίο των κινητήρων, η γκάμα παραμένει χωρίς αλλαγές, όμως έχει αναβαθμιστεί η μπαταρία στην plug-in υβριδική έκδοση P300e, αυξάνοντας την πραγματική ηλεκτρική αυτονομία έως και στα 47 χιλιόμετρα. Κατά WLTP η αυτονομία είναι 61 χιλιόμετρα.

Οι επιλογές συμπληρώνονται με τις εκδόσεις βενζίνης P200 και P250, αλλά και τις diesel D165 και D200, οι οποίος συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ένα mild-hybrid 48V σύστημα κίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Land Rover Discovery Sport

Σχεδιαστικά τέλος, οι μόνες αλλαγές αφορούν σε κάποιες μαύρες ενθέσεις στο αμάξωμα του Discovery Sport S, όπως και σε αυτό της έκδοσης Dynamic, ενώ υπάρχουν προαιρετικά νέες ζάντες 21 και 19 ιντσών, αλλά και ένας νέος μπλε εξωτερικός χρωματισμός.

Land Rover Discovery Sport

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ