Αναβάθμιση και για το Toyota Yaris Cross Adventure

Yaris Cross

H Toyota λανσάρει στην Ευρώπη την αναβαθμισμένη εκδοχή του Yaris Cross Adventure, ακολουθώντας τα αντίστοιχα στοιχεία αναβάθμισης που πήραν και οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Στις αρχές Ιουνίου είχαμε αναφερθεί σε όλες τις αναβαθμίσεις που έλαβε το Toyota Yaris Cross M.Y. 2023 και οι οποίες αφορούσαν σε βελτιώσεις στον εξοπλισμό και τα συστήματα ασφαλείας του και πλέον, η ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει και την αναβαθμισμένη εκδοχή του κορυφαίου Toyota Yaris Cross Adventure.

Το πρώτο στοιχείο αλλαγής αφορά στην υιοθέτηση στην παλέτα των χρωμάτων του νέου πορτοκαλί εξωτερικού χρώματος που είδαμε για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες και στο Toyota Yaris M.Y. 2023, και η οποία συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Yaris Cross MY 2023

Επίσης, στο αναβαθμισμένο μοντέλο προστίθενται και νέες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, βαμμένες σε σκούρο γκρι χρώμα, ενώ τα πλαίσια των παραθύρων έρχονται και αυτά βαμμένα στην ίδια σκουρόχρωμα απόχρωση.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η προσθήκη της νεότερης οθόνης αφής 9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, που συνδυάζεται με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχει και σύστημα πλοήγησης Connect με online χάρτες.

Yaris Cross MY 2023
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλα στοιχεία που διακρίνουν την έκδοση είναι οι ράγες οροφής, το δερμάτινο σαλόνι με τις χρυσές ραφές, αλλά και το νεότερο πακέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense 2.5.

To αναβαθμισμένο Toyota Yaris Cross Adventure είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα κίνησης του μοντέλου, που προσφέρει ισχύ 116 ίππων και συνδυάζεται με τετρακίνηση, αλλά και αυτόματο, CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Yaris Cross MY 2023

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ