Ανανέωση για το Toyota Yaris - Τι αλλάζει;

Toyota Yaris

Η νέα χρονιά θα βρει το δημοφιλές σουπερμίνι της Toyota με τεχνολογική και εξοπλιστική αναβάθμιση.

Η Toyota παρουσίασε σήμερα το Model Year 2022 του Yaris που περιλαμβάνει εμπλουτισμό της χρωματικής του παλέτας και νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων. Οι πωλήσεις του Toyota Yaris MY’22 θα ξεκινήσουν άμεσα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την γκάμα κινητήρων να μην έχει αλλαγές και να περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό 1.5 των 125 ίππων και το υβριδικό 1.5 των 116 ίππων.

Πιο συγκεκριμένα, μία από τις σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζεται στο σύστημα infotainment που προέρχεται από το νεότερο Yaris Cross. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών με ακόμα καλύτερα γραφικά και αναβαθμισμένες δυνατότητες, ενώ ο επεξεργαστής είναι ακόμα πιο ισχυρός για γρήγορη απόκριση στις εντολές του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Yaris

Χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων, ο πλοηγός μπορεί πλέον να επιλέξει πιο εύστοχα τις διαδρομές, με αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Από πλευράς συνδεσιμότητας, εννοείται ότι είναι συμβατό με τα τελευταία πρωτόκολλα των Android Auto και Apple CarPlay.

Toyota Yaris

Τέλος, υπάρχουν νέα σχεδία για τις ζάντες αλουμινίου των 16 και 17 ιντσών, ενώ η χρωματική του παλέτα του έχει εμπλουτιστεί με το πορτοκαλί Kaji του crossover C-HR, που μπορεί να συνδυαστεί και με διαφορετικής απόχρωσης οροφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ