Το Toyota Yaris Cross αναβαθμίζεται

Toyota Yaris Cross

Αναβαθμισμένο θα συνεχίσει την εμπορική πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά το Toyota Yaris Cross με τις παρεμβάσεις τις ιαπωνικής φίρμας να περιορίζονται σε πολύ συγκεκριμένους τομείς.

Μπορεί το Toyota Yaris Cross να πουλάει σαν… ζεστό ψωμί, αυτό όμως δεν επιτρέπει στους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας να επαναπαυθούν.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το λανσάρισμά του στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές, το Toyota Yaris Cross αναβαθμίζεται με σκοπό να συνεχίσει την ούτως ή άλλως επιτυχημένη πορεία του.

Toyota Yaris Cross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί το Toyota Yaris Cross αφορά στην υβριδική έκδοχή του και σχετίζονται κυρίως με τον εξοπλισμό του. Ειδικότερα, στην εξοπλιστική γκάμα του ιαπωνικού crossover περιλαμβάνονται πλέον έξι επίπεδα εξοπλισμού μετά την κατάργηση και την αντικατάσταση της ειδικής έκδοσης λανσαρίσματος.

Ανεξαρτήτως εξοπλιστικής έκδοσης, το Toyota Yaris Cross αποκτά επένδυση στα μπασπιέ των θυρών όπου αναγράφεται το «Yaris Cross», ωστόσο, αποκλειστικό προνόμιο των πλουσιότερων εκδόσεων του αυτοκινήτου είναι το νέο Nano-e φίλτρο, το οποίο φροντίζει για την καλύτερη φίλτρανση του αέρα στο εσωτερικό του ιαπωνικού crossover.

Toyota Yaris Cross

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετρακίνητη εκδοχή του Toyota Yaris Cross θα προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Adventure και Adventure Plus, ενώ οι δικίνητες θα διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, ξεκινώντας από την Business Plus και καταλήγοντας στην Style Plus.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Yaris Cross

H διάθεση του αναβαθμισμένου Toyota Yaris Cross στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ