Ακόμη μια διάκριση για τα μοντέλα της Jeep

Jeep Wrangler

Πέντε μοντέλα της Jeep κυριάρχησαν στις επιλογές των αναγνωστών του εξειδικευμένου στα οχήματα 4x4 και SUV γερμανικού μέσου ενημέρωσης.

Μόλις μια εβδομάδα πριν γιορτάσει τα 80α της γενέθλια, η Jeep πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρουσία στα OFF ROAD Magazine Awards 2021. Οι αναγνώστες του εξειδικευμένου σε οχήματα 4x4 και SUV Γερμανικού περιοδικού, επέλεξαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα σε 13 κατηγορίες που συμμετείχαν συνολικά 251 μοντέλα.

 Το Jeep Renegade ανακηρύχθηκε καλύτερο “Compact SUV” για 7η συνεχόμενη χρονιά. Συνολικά το δημοφιλές μοντέλο κατέκτησε το 12,7% των ψήφων, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η πρώτη απόπειρα της μάρκας σε αυτή την κατηγορία κατακτά σε σταθερή βάση τη διάκριση από την πρώτη χρονιά παρουσίασης της στην αγορά. Ο αυθεντικός Jeep σχεδιασμός, αλλά και η προσθήκη της πρωτοποριακής Plug-in Hybrid τεχνολογίας 4xe εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από του αναγνώστες του OFF ROAD.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Renegade

Στην ίδια κατηγορία με το Renegade, το νέο Jeep Compass, κατέκτησε την 3η θέση με το 9,5% των ψήφων, με τους αναγνώστες να εκτιμούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που φέρνει το μοντέλο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό όπου η υψηλή τεχνολογία συνδυάζεται με την κορυφαία ποιότητα και το ξεχωριστό στιλ. Διακρίσεις κέρδισε και το πλέον θρυλικό μοντέλο της μάρκας, το Wrangler, με τους αναγνώστες να το στηρίζουν στην κατηγορία “Off-Roader” (27,6% των ψήφων), αλλά και στην κατηγορία “Alternative Drives”, όπου η πρόσφατη παρουσίαση της έκδοσης 4xe δημιούργησε το πλέον ισχυρό, αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και ικανό για εκτός δρόμου διαδρομές Wrangler στην ιστορία του μοντέλου.Το Jeep Grand Cherokee με την υπάρχουσα γενιά του ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο “Luxury Off-Road” όχημα εισαγωγής, ενώ η νέα του γενιά που αναμένεται και στην Ευρωπαϊκή αγορά βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας “Newcomer”.

Jeep Renegade
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακήρυξη του νικητή στην κατηγορία “Pick-up” εξελίχθηκε σε θρίλερ, με το Jeep Gladiator τελικά να καταλαμβάνει τη 2η θέση με μόλις 0,5% διαφορά από το νικητή. Τα βραβεία του OFF ROAD ξεκίνησαν την πορεία τους το 1982, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού να επιλέξουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Τη φετινή χρονιά περισσότεροι από 39.200 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ