Νέο SYM ADX 125: Έτοιμο για αστικές «περιπέτειες»

Νέο SYM ΑΔΧ 125 - Έτοιμο για περιπέτειες 2023

Με μοντέρνα σκληροτράχηλη σχεδίαση, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και προηγμένο κινητήρα 125 κ.εκ., το νέο SYM ADX 125 έχει όλα τα εφόδια για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Αναμφίβολα τα δίκυκλα που ξεχωρίζουν στις αστικές μετακινήσεις είναι τα scooters με κινητήρες 125 κ.εκ., καθώς προσφέρουν τις απαιτούμενες επιδόσεις, την ευκολία αλλά και την οικονομία στη χρήση που απαιτεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, ενώ μπορούν να οδηγηθούν -υπό προϋποθέσεις- και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Το νέο ADX 125 κατέφτασε στην Ελλάδα με στόχο να υπερκαλύψει τις παραπάνω απαιτήσεις και την ίδια στιγμή να διεκδικήσει την κορυφή της κατηγορίας του ως μέλος της νεοσύστατης urban adventure «φυλής». Έχει άλλωστε στη φαρέτρα του όλα τα απαραίτητα «βέλη» για τη δημιουργία ενός συνόλου που δεν συμβιβάζεται στους δρόμους της πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γοητευτικά σκληροτράχηλο και πρακτικό

Ακολουθώντας τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις των urban adventure scooters, το ολοκαίνουργιο SYM ADX 125 διακρίνεται για την δυναμική σχεδίασή του εμπνευσμένη από την κατηγορία των adventure μοτοσικλετών. Οι επίπεδες επιφάνειες και οι έντονες ακμές είναι τα δύο στοιχεία που προσδίδουν στο ADX 125 μια σκληροτράχηλη αλλά ταυτόχρονα αρμονική εικόνα και το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του.

Οι μηχανολόγοι της SYM έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία του ADX 125 δημιουργώντας μια ευρύχωρη θέση οδήγησης που θα ικανοποιήσει αναβάτες κάθε σωματότυπου με την σωστά σχεδιασμένη σέλα να εξυπηρετεί και χαμηλότερα αναστήματα και να απέχει από το έδαφος 810 χλστ. Το σχετικά φαρδύ τιμόνι βρίσκεται σε σωστή απόσταση από τον κορμό και επιτρέπει στον αναβάτη να σηκωθεί και όρθιος, αν αυτό χρειαστεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα και παρά τις compact διαστάσεις, το ADX 125 έχει άκρως ικανοποιητικούς χώρους και για ό,τι χρειάζεται να μεταφέρει ο αναβάτης στην καθημερινότητά του. Στην ποδιά υπάρχει το παραδοσιακό ντουλαπάκι, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα smarthphone. Η έξυπνη τοποθέτηση του μεγάλου ρεζερβουάρ χαμηλά στην ποδιά εξασφαλίζει σωστή κατανομή βάρους μεταξύ των τροχών αλλά και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα όπου μπορεί να φιλοξενηθεί τουλάχιστον ένα κράνος κλειστού τύπου.

Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός

Το ADX 125 έρχεται εξοπλισμένο ακόμη και με στοιχεία που δεν περιμένει να βρει κανείς σε ένα scooter 125 κ.εκ., στοιχεία που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του αναβάτη στο αστικό τοπίο και προσφέρουν παράλληλα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Τα φωτιστικά σώματα είναι full LED, τόσο στο πίσω όσο και στο εμπρός μέρος, ενώ στα τελευταία ενσωματώνονται και LED φώτα ημέρας. Παράλληλα ο αναβάτης έχει μπροστά του μια μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη πέντε ιντσών που παίζει τον ρόλο του πίνακα πληροφοριών και χαρακτηρίζεται από τη σωστή διάταξη των ευανάγνωστων ενδείξεών του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πίνακας φέρει επίσης τρία εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει, ενώ μεταβάλλει αυτόματα το φόντο και την ένταση (άσπρο-μαύρο) ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του ADX 125 ανήκει και μια θύρα USB για την φόρτιση των ηλεκτρικών συσκευών, όπως και η διάφανη ζελατίνα που βελτιώνει την προστασία από τον αέρα, ενώ ο αναβάτης επωφελείται και από την ύπαρξη keyless συστήματος εκκίνησης του scooter, το οποίο αυξάνει και τα επίπεδα ασφάλειας κατά της κλοπής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εξοπλισμό ασφάλειας και υποβοήθησης του αναβάτη, το νέο scooter της SYM φέρει στάνταρ μια σύγχρονη δικάναλη μονάδα ABS, ενώ, ως ένα από τα πρώτα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία κυβισμού, στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού (traction control) που κάνει ακόμη πιο ασφαλή την κίνηση σε ολισθηρό ή σαθρό οδόστρωμα.

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας, αυτονομία 500+ χλμ.

Την κίνηση του ADX 125 αναλαμβάνει η τελευταία και πιο προηγμένη γενιά μοτέρ της SYM στα 125 κ.εκ. Στο ένα τέταρτο του λίτρου ο υγρόψυκτος κινητήρας φέρει ενσωματωμένο ψυγείο που μειώνει τον συνολικό του όγκο αλλά και τις σωληνώσεις περιορίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις απώλειες. Η απόδοσή του φτάνει στους 12,3 ίππους και τα 11,5 Nm ροπής στις 7.500 και 7.000 σ.α.λ. αντίστοιχα, με τη SYM να έχει προσέξει ιδιαίτερα και τον τομέα της κατανάλωσης αξιοποιώντας το σύγχρονο σύστημα ψεκασμού της Continental.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ADX 125 χρειάζεται μόλις 2,6 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WMTC3 και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 15 λίτρων η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 500 χιλιόμετρα μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό. Επίσης, για την σωστή συμπεριφορά του ADX κάτω από όλες τις συνθήκες φροντίζει και το σύστημα στήριξης του κινητήρα στο πλαίσιο A.L.E.H. Το εν λόγω σύστημα, το οποίο αποτελεί τεχνολογία της SYM, αποτρέπει το ανασήκωμα του πίσω μέρους στο άνοιγμα του γκαζιού και δίνει στο ADX 125 την πολυπόθητη ουδέτερη συμπεριφορά.

SYM ADX 125 τώρα και με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

Μετά την σχετική ισοδυναμία των διπλωμάτων οδήγησης που επιτρέπει στους κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου να τα οδηγούν χωρίς να χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις -μόνο με πρακτικά μαθήματα οδήγησης και την επικαιροποίηση του διπλώματος - το ολοκαίνουργιο ADX 125 μπορεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και σε όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην αστική τους κινητικότητα και να κερδίσουν μεταξύ άλλων χρήματα και ακόμη πιο σημαντικά υπερπολύτιμο χρόνο.

Δείτε εδώ την τιμή και όλα τα στοιχεία για το νέο μοντέλο της SYM

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ