Στην ελληνική αγορά το νέο Daytona Hercules III Cargo από 3.286 ευρώ

Daytona Hercules Cargo

Το Hercules III Cargo διαθέτει ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικό σύστημα άρθρωσης, το οποίο επιτρέπει στο μπροστινό τμήμα να παίρνει κλίσεις ανεξάρτητα, διατηρώντας αμετάβλητη την κλίση των δύο πίσω τροχών.

 Αυτό το σύστημα, το οποίο κρατά αμετατόπιστο το φορτίο στον πίσω χώρο φόρτωσης, διασφαλίζει τη σταθερότητα σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα στροφής όπως κάθε δίκυκλο, εκμεταλλευόμενο τη μικρότερη ακτίνα στις στροφές λόγω των κλίσεων. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ένα συνδυασμό ασφάλειας και ευχρηστίας που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Daytona Hercules III Cargo
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενισχυμένο και ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο του Hercules III είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις μεταφοράς αντικειμένων, διασφαλίζοντας τη σταθερότητά του ανεξάρτητα από το μεταφερόμενο φορτίο. Με τη δυνατότητα μεταφοράς έως και 200 kg ωφέλιμου φορτίου, το Hercules αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για τις ανάγκες μεκρομεταφορών.

Οι δύο πίσω τροχοί του Hercules III, φέρουν ο καθένας από έναν ηλεκτρικό κινητήρα (hub motor), με συνολική μέγιστη ισχύ 4.600W. Η μέγιστη ιπποδύναμη φτάνει τους 6,3 ίππους, ενώ η εντυπωσιακή τιμή της μέγιστης ροπής ανέρχεται στα 100,6 Nm. Χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων του Hercules III είναι η ικανότητά του να ανεβαίνει σε ανηφόρες με μεγάλες κλίσεις, ακόμη και με πλήρες φορτίο.

Το Hercules διαθέτει μία μπαταρία λιθίου 72V-42Ah, η οποία μπορεί να προσφέρει μέχρι 94 χλμ. οδήγησης (βάσει έγκρισης τύπου), ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης μπαταρίας που αυξάνει θεαματικά την αυτονομία του. Σε περίπτωση που ο αναβάτης δεν επιλέξει να τοποθετήσει μία δεύτερη μπαταρία, ο διαθέσιμος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία επιπλέον αντικειμένων. Η μεγάλου μεγέθους ψηφιακή TFT οθόνη προβάλει, πέρα των βασικών ενδείξεων, χρήσιμες πληροφορίες για τον αναβάτη, όπως το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης (D1, D2, D3, P για στάθμευση και R για όπισθεν), αλλά και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας με αναλυτική διαβάθμιση ανά 10% για περισσότερη ακρίβεια στην πληροφόρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρο το πίσω τμήμα του Hercules, το οποίο παραμένει σταθερό, προσφέρει έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο για φόρτωση ογκωδών αντικειμένων ή ακόμη και για την τοποθέτηση ειδικών κουτιών μεταφοράς. O χώρος που έχει δημιουργηθεί κάτω από τη σέλα, χάρη στην τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από την ποδιά ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου jet. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς, έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη και σταθερή ατσάλινη σχάρα, η οποία χωρίς να επηρεάζει την ευκολία στην κατευθυντικότητα, προσφέρει μια έξυπνη και πολύ πρακτική επιλογή για μεταφορά αντικειμένων βάρους έως 39 κιλά (βάσει έγκρισης τύπου).

Daytona Hercules III Cargo

Το Hercules III διαθέτει τρεις τροχούς διαστάσεων 13", οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι ο καθένας με ένα δίσκο 220 mm που συνδυάζονται με μία τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και δύο διπίστονες δαγκάνες πίσω. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) συμπληρώνει το πακέτο ασφάλειας του τρίροδου scooter της DAYTONA BEST ELECTRIC.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναρτήσεις του αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, που δίνει διαδρομή τροχού στα 75 mm, και δύο ανεξάρτητα αμορτισέρ πίσω ρυθμισμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με ευκολία στις απαιτήσεις μεταφοράς φορτίων, αλλά και στην άνεση που προσφέρει στον αναβάτη του.

Σε ό,τι αφορά τα φωτιστικά σώματα του Hercules III, τόσο μπροστά όσο και τα δύο πίσω που προσδιορίζουν και τον όγκο του scooter στα οχήματα που ακολουθούν, είναι τεχνολογίας LED.

Το Hercules III Cargo μπορεί να οδηγηθεί και με την άδεια οδήγησης Β (αυτοκινήτου) υπό προϋποθέσεις. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 4.335 ευρώ (3.286 με επιδότηση μέσω του προγράμματος "Κινούμαι ηλεκτρικά 2") και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ