Νέα Ducati Multistrada V2: Οι τιμές της στην Ελλάδα

Νέα Ducati Multistrada V2 τιμές Ελλάδα 2022

Διαθέσιμη και στη χώρα μας είναι πλέον η νέα Ducati Multistrada V2 με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές των εκδόσεων της.

H εταιρεία από το Borgo Panigale προχώρησε στην ανανέωση της μικρότερης μοτοσικλέτας της οικογένειας Multistrada με την δικύλινδρη να δέχεται πολλές αλλαγές ουσίας και να αλλάζει το όνομα της από «950» σε V2.

Η νέα Ducati Multistrada V2 είναι πλέον διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό με την τιμή της να ξεκινά από τα 15.600 ευρώ για την στάνταρ έκδοση. Ακολουθεί η έκδοση S με τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις, διαθέσιμη σε δύο χρώματα, κόκκινο και γκρι και τιμή 18.400 και 18.600 ευρώ αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι, όπως και η υπόλοιπη πλέον γκάμα της ιταλικής εταιρείας, έτσι και η νέα δικύλινδρη Multistrada συνοδεύεται από τετραετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Νέα Ducati Multistrada V2 τιμές Ελλάδα 2022

Η νέα Multistrada V2, αποτελεί, όπως και η προηγούμενη, την πιο προσιτή και παράλληλα πιο φιλική Multstrada που μπορεί να αγοράσει κανείς, μια μοτοσυκλέτα «πολλών δρόμων», όπως μας λέει και το όνομα της, αλλά και πολλαπλών ρόλων. Οι αλλαγές σε σχέση με την μοτοσικλέτα που αντικατέστησε την κάνουν ελαφρύτερη, βελτιώνουν τον κινητήρα και το κιβώτιο της αλλά και την προσφερόμενη εργονομία για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση της ανανεωμένης μοτοσυκλέτας δεν φέρει αλλαγές, όμως τα νέα γραφικά για το φετινό μοντέλο τονίζουν εκ νέου τις χαρακτηριστικές γραμμές της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές από τις σημαντικές αλλαγές αφορούν τον δικύλινδρο κινητήρα. Ο V2 Testastretta 11° των 937 κ.εκ. με τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο και τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής φέρει νέες μπιέλες, ενώ νέος είναι και ο πολύδισκος υδραυλικός συμπλέκτης. Η Ducati αναφέρει επίσης αναβαθμίσεις στο κιβώτιο του μοτέρ των 113 ίππων με στόχο την μεγαλύτερη ακρίβεια στις αλλαγές και την ευκολότερη εύρεση της νεκράς, αλλά και τη βελτίωση της συνεργασίας του με το quickshifter που επιτρέπει αλλαγές σχέσεων προς τα πάνω και προς τα κάτω χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

Οι βελτιώσεις στον κινητήρα και το κιβώτιο επέφεραν μείωση του βάρους της τάξης των δύο κιλών με τα περισσότερα να προκύπτουν από το νέο συμπλέκτη και το κιβώτιο. Ελαφρύτεροι και προερχόμενοι από το Multistrada V4 είναι οι καθρέπτες και οι βάσεις των δίσκων, με το βάρος να μειώνεται περαιτέρω από τις νέες αλουμινένιες ζάντες των 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, επίσης από την μεγάλη Multistrada V4.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μικρότερο βάρος των τροχών (μείον 1,7 κιλό συνολικά) έρχεται να προσφέρει και μειωμένη αδράνεια αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα και την ευκολία που η ιταλική μοτοσυκλέτα αλλάζει κατεύθυνση. Προαιρετικά διατίθενται, όπως και πριν και ακτινωτοί τροχοί.

Η ανανεωμένη «μικρή» Multistrada φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό της προηγμένο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, το οποίο περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς Cornering ABS, σύστημα ελέγχου συγκράτησης σε ανηφόρα Hill Hold Control, ρυθμιζόμενο Traction Control και τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Sport, Touring, Urban και Enduro) που αλλάζουν την απόκριση του κινητήρα και των ηλεκτρονικών συστημάτων ανάλογα με την περίσταση.

Η δεύτερη έκδοση V2 S φέρει επιπλέον στον εξοπλισμό της τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις Ducati Skyhook, cruise control, full LED φωτιστικά σώματα (με φώτα στροφής που ανάβουν ανάλογα με την κλίση), quickshifter και TFT πίνακα οργάνων 5,5 ιντσών που παίρνει τη θέση της LCD οθόνης και προσφέρει και δυνατότητα συνδεσιμότητας, αλλά και φωτιζόμενους διακόπτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η V2 S μπορεί να έρθει απευθείας από το εργοστάσιο με τo προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού «Travel», στο οποίο περιλαμβάνονται πλαϊνές βαλίτσες, κεντρικό σταντ και θερμαινόμενα γκριπ.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ