Ο Michele Colaninno του Piaggio Group νέος πρόεδρος του ACEM

Michele Colaninno ACEM πρόεδρος 2022 Piaggio Group

Τα ηνία του Συνδέσμου Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσικλέτας (ACEM) αναλαμβάνει ο Michele Colaninno, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Piaggio.

Ο διορισμός του Michele Colaninno στην προεδρία του ACEM συμπίπτει με την αναδιάρθρωση του Συνδέσμου, η οποία έχει διορίσει επίσης τρεις αντιπροέδρους: τον Stefan Pierer (διευθύνων σύμβουλος της KTM), τον Markus Schramm (επικεφαλής της BMW Motorrad) και τον Eric de Seynes (πρόεδρος της Yamaha Motor Europe N.V.).

Ο Michele Colaninno, είναι ο διευθύνων σύμβουλος παγκόσμιας στρατηγικής, προϊόντων, marketing και καινοτομίας του Ομίλου Piaggio (PIA.MI), ιδρυτής και πρόεδρος της Piaggio Fast Forward, της αμερικανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στη ρομποτική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως νέος Πρόεδρος του ACEM, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους κατασκευαστές μοτοσυκλετών για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο Piaggio για αυτό τον ρόλο που μου ανατίθεται, τον γεμάτο κύρος και προκλήσεις, τον οποίο και δεσμεύομαι να φέρω εις πέρας», σχολίασε ο Michele Colaninno και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλα τα μέλη του συνδέσμου για την προώθηση των προτεραιοτήτων μας, όπως περιγράφονται στο Vision 2030+, το έγγραφο στρατηγικής του ACEM, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κινητικότητας του μέλλοντος σε έναν ολοένα και πιο βιώσιμο κόσμο. Με αυτό το στόχο και το όραμα, η ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλετών θα συνεχίσει να εργάζεται για να φέρει στην αγορά καινοτόμα οχήματα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, για αναψυχή και αστική μετακίνηση».

Από αριστερά: De Seynes, Pierer, Colaninno και Schramm
Από αριστερά: De Seynes, Pierer, Colaninno και Schramm

Εκτός από τα καθήκοντά του στον ιταλικό όμιλο, ο Michele Colaninno, ο οποίος γεννήθηκε το 1976, είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Immsi, εταιρεία συμμετοχών βιομηχανικής εκμετάλλευσης που δραστηριοποιείται στους χρηματοοικονομικούς, κτηματομεσιτικούς και βιομηχανικούς τομείς, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου (IMS.MI), με έσοδα άνω των 1,7 δισ. ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ