Σε τιμή προσφοράς το Aprilia SR GT 125

Aprilia SR GT 125 σε τιμή προσφοράς όφελος 310 ευρώ 2022

Το νέο scooter της Aprilia SR GT 125 είναι πλέον διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς από την ελληνική αντιπροσωπεία που κάνει την απόκτησή του ακόμη πιο δελεαστική.

Το νέο Aprilia SR GT 125, είναι μία ολοκαίνουρια πρόταση στην κατηγορία των μικρών σκούτερ GT: είναι το πρώτο «urban adventure» scooter της εταιρείας από το Noale και έχει σχετικά μεγάλη απόσταση από το έδαφος που φτάνει στα 175 χλστ. Αυτή η απόσταση του επιτρέπει να αντιμετωπίζει με περισσότερη ευκολία κακοτράχαλο έδαφος, σε συνδυασμό με τα «χωμάτινης» χάραξης ελαστικά του.

Το SR GT σχεδιάστηκε για να κάνει διασκεδαστική κάθε μετακίνηση, εντός αλλά και εκτός πόλης, χάρη στον εξοπλισμό που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του enduro και το κάνει ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως κινητήριο σύνολο το νέο SR GT φέρει τον i-get κινητήρα του Piaggio Group. Το υγρόψυκτο μοτέρ έχει χωρητικότητα 124 κ.εκ., φέρει σύστημα Start and Stop, μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας A1 και αποδίδει 15 ίππους και 12 Nm στις 8.750 και 6.500 σ.α.λ. αντίστοιχα, ενώ προσφέρει επιδόσεις στο άνω άκρο της κατηγορίας.

Τώρα η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το νέο της scooter με όφελος 310 ευρώ για τους ενδιαφερόμενους με την τιμή για την έκδοση SR GT να πέφτει από τα 3.990 στα 3.680 ευρώ και για την έκδοση SR GT Sport από τα 4.090 στα 3.780 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η προσφορά της Aprilia για τις δύο εκδόσεις του SR GT με το μοτέρ των 125 κ.εκ. ισχύει για αγορά του scooter που έχει πραγματοποιηθεί από τις 18 Μαΐου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και αφορά στην τιμή του μοντέλου στον κατάλογο λιανικής -με ΦΠΑ και ΤΤ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσφορά ισχύει στο επίσημο δίκτυο πωλήσεων της Aprilia και το ποσό μπορεί να αναγνωριστεί μέσω διαφόρων δυνατοτήτων για τον αναβάτη, που επίσης συνδυάζονται μεταξύ τους, όπως έκπτωση στην αγορά αξεσουάρ, συνοδευτικών υπηρεσιών, ή στην ενδεικτική τιμή λιανικής του scooter. Ωστόσο δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που προσφέρονται από τον διανομέα Aprilia.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ