Μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα σαν scrambler

Huck Cycles Stinger

Το όνομά της είναι Stinger και είναι μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα που έρχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τη μοναδική εμφάνισή της, που είναι εμπνευσμένη από μοτοσικλέτες Scrambler.

Πρόκειται για το νέο δημιούργημα της Huck Cycles, μίας εταιρείας με έδρα στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κι έχει αντλήσει έμπνευση από μοντέλα των 70s με το σήμα της Yamaha.

Ο κατασκευαστής κάνει λόγο για 1095 ημέρες δουλειάς πάνω στη δημιουργία του Stinger, το οποίο είναι χειροποίητο και φτιαγμένο τόσο για διαδρομές σε αστικό τοπίο όσο κι εκτός δρόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλαίσιο είναι bespoke και κάθε μοτοσικλέτα θα έχει την ιδιαιτερότητά της αφού θα βασίζεται στις απαιτήσεις κάθε παραγγελίας. Όλες όμως έχουν την ίδια χειροποίητη σέλα, υπάρχει σχάρα στο πίσω μέρος ενώ η Stinger διαθέτει λεπτομέρειες από αλουμίνιο, αδιάβροχη οθόνη LCD και υδραυλικά φρένα.

Το μοντέλο της Huck Cycles ζυγίζει μόνο 90 κιλά και προσφέρεται σε πέντε χρωματικές επιλογές: Frost, Cyber, Crimson, Envy και Midnight.

Όσο για τις δυνατότητές του, υπάρχουν δύο επιλογές. Η βασική έκδοση έχει κινητήρα 3 kW (4 hp) και διπλές μπαταρρίας 60V, 50Ah (6kWh), ενώ πατάει σε τροχούς 17 ιντσών κι έχει στρογγυλό LED προβολέα. Πιάνει τα 72 χλμ/ώρα κι έχει αυτονομία 105 χιλιομέτρων.

Η πιο ισχυρή έκδοση έχει κινητήρα 8.5 kW (c12 hp) με δύο μπαταρίες 72V 50Ah (7.2kWh). Εδώ η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 88.5 χλμ./ώρα και η αυτονομία ορίζεται ξανά στα 105 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία προ-παραγγελιών έχει ανοίξει και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Όσο για το κόστος απόκτησης, ορίζεται στα $8,690 (προ φόρων) ενώ για την πιο ισχυρή στα $9,999 (επίσης προ φόρων).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ