Το νέο Polestar είναι ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

Cake Makka Polestar Edition

Το ηλεκτρικό παρακλάδι της Volvo έχει επεκταθεί στους δύο τροχούς, με το Makka Polestar Edition να είναι το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας με την CAKE.

Δεν είναι το πρώτο, με το e-scooter να γίνεται ανάρπαστο. Μόνο που ο διάδοχός του, έχει μερικά εξτραδάκια που τον καθιστούν ως μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν προσφέρεται μόνο σε λευκό χρώμα, δεν πωλείται μόνο στην Ευρώπη. Αντλεί έμπνευση από το Polestar Ο2 Concept, από εκεί προκύπτει και το Sky Blue χρώμα του ενώ το ξεχωριστό του στοιχείο είναι η αποσπώμενη πίσω σχάρα. Μπορεί εκεί να τοποθετηθούν κουτιά, να τοποθετηθεί δεύτερο κάθισμα ή να αφαιρεθεί εντελώς.

Το Makka Polestar Edition έχει TFT οθόνη που παρουσιάζει στοιχειά για την ταχύτητα, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αλλά και η κατάσταση της μπαταρίας. Από εκεί ρυθμίζεται και το επιθυμητό εκ των δύο mode λειτουργίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βάρος του είναι στα 70 κιλά αλλά αντέχει φορτίο της τάξης των 245 και πατά σε τροχούς 14 ιντσών. H μπαταρία του είναι μικρή, χωρητικότητας 1.5 kWh, και δίνει τροφή σε έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 3.8 hp (3.9 ps / 2.8 kW) και ροπής 60 Nm. Θέλει δύο ώρες για να φορτίσει στο 80% και 3 ώρες για πλήρη φόρτιση.

Η αυτονομία είναι στα 54 χιλιόμετρα ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 28 χλμ./ώρα. Όλα αυτά, με την τιμή πώλησης γύρω στα 5.000 ευρώ, ανάλογα την αγορά.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ