Αποκάλυψη για το φτηνό ηλεκτρικό scooter της Honda με τιμή κάτω από 1.500 ευρώ

Φτηνό ηλεκτρικό scooter Honda με τιμή κάτω από 1.500 ευρώ 2022

Το πρώτο από τα ηλεκτρικά scooters της Honda που θα έρθουν στην Ευρώπη διέρρευσε στο Διαδίκτυο υπό τη μορφή κατάθεσης σχεδιαστικών πατεντών.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Honda ανακοίνωσε τα παγκόσμια σχέδια εξηλεκτρισμού των μοντέλων της με δέκα νέα ηλεκτρικά δίκυκλα να διευρύνουν τη γκάμα της σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, έως το 2025.

Η ιαπωνική εταιρεία θα εισέλθει ακόμη πιο δυναμικά στο άμεσο μέλλον στις ιδιαίτερα δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο κατηγορίες των ηλεκτρικών δικύκλων χωρίς πετάλια (μέγιστη ταχύτητα έως και 25 χλμ./ώρα) και των ηλεκτρικών μοτοποδηλάτων (τελική 25-50 χλμ./ώρα), με τα τελευταία να οδηγούνται στη χώρα μας με δίπλωμα κατηγορίας AM.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο από αυτά τα ηλεκτρικά scooters «βρήκε» ήδη το δρόμο του στην Ευρώπη με την ιαπωνική εταιρεία να καταθέτει προς κατοχύρωση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας τα σχέδια του μικρού ηλετρικού της δικύκλου, τα οποία και διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Με αισθητική scooter, το δίκυκλο της Honda παρουσιάζεται στα σχετικά ψηφιακά σχέδια και με πετάλια και δεν αποκλείεται να το δούμε στην Ευρώπη σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία που θα οδηγείται χωρί δίπλωμα, με μέγιστη τα ταχύτητα κίνησης τα 25 χλμ./ώρα και μία που θα οδηγείται με δίπλωμα AM και μέγιστη ταχύτητα τα 45 χλμ./ώρα.

Για την Κίνα και τις υπόλοιπες ασιατικές αγορές, την Ευρώπη αλλά και την Ιαπωνία, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δικύκλων στον κόσμο θα παρουσιάσει πέντε νέα ηλεκτρικά μοντέλα έως και το 2024, επίσης υπό τη μορφή scooter, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από την προσιτή τιμή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσιτή αναμένεται να είναι η τιμή και για το μικρό ηλεκτρικό scooter που βλέπετε στις οθόνες σας. Το εν λόγω μοντέλο φαίνεται να αξιοποιεί κοινά μέρη (πλαίσιο, κινητήρας, τροχοί και αναρτήσεις) με το MUJI Honda MS 01, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με αλυσίδα καταστημάτων λιανικής και διατίθεται ήδη την Κίνα με τιμή λίγο πάνω από τα 700 ευρώ.

Με το νέο «κοστούμι» να αποτελεί και τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του MS 01 με το μοντέλο που προορίζεται για τις ευρωπαϊκές αγορές, η τιμή του λογικά δεν θα ξεπερνά τα 1.500 ευρώ.

Η Honda θέλει να επωφεληθεί από την τεράστια αγορά αλλά και ζήτηση που υπάρχει για ηλεκτρικά ποδήλατα, μοτοποδήλατα και scooters που κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία αφού οι συνδυαστικές πωλήσεις των παραπάνω αντιστοιχούν στο 90% επί του συνόλου των πωλήσεων στα ηλεκτρικά δίκυκλα παγκοσμίως με 50 εκατ. μονάδες ετησίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ