Πύραυλος η ηλεκτρική Ducati Moto E, τα «βάζει» με την Desmosedici GP! (video)

Ducati Moto E vs Ducati Desmosedici GP Κόντρα 2022

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Ducati Moto E δείχνει τις δυνατότητες της απέναντι στην πανίσχυρη Desmosedici GP, σε μια ανεπίσημη εργοστασιακή «κόντρα» που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι πρωτότυπες αγωνιστικές μοτοσικλέτες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, είναι οι Formula 1 των δύο τροχών σε επίπεδο τεχνολογίας και επιδόσεων. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η Desmocedici GP, η οποία θεωρείται ως η ισχυρότερη όλων στο κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλέτας, με την ισχύ του κινητήρα της να ξεπερνά επίσημα τους 250 ίππους, αλλά ανεπίσημα αυτό το νούμερο θεωρείται ότι βρίσκεται κοντά ή και πάνω από τους 300 ίππους.

Η Ducati είναι παράλληλα ο επίσημος προμηθευτής μοτοσικλετών για το Παγκόσμιο Κύπελλο MotoE με την αμιγώς ηλεκτρική αγωνιστική V21L, η πρώτη από το Borgo Panigale, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό εξέλιξη ώστε να είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 2023.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και είναι πολύ νωρίς για κάποια σύγκριση μεταξύ των δύο εντελώς διαφορετικών μοτοσικλετών, η ακαριαία ισχύς που παράγουν οι ηλεκτρικοί κινητήρες μας είναι γνωστή και από τον κόσμου του αυτοκινήτου, όπου αμιγώς ηλεκτρικά «οικογενειακά» sedan δεν διστάζουν να ντροπιάσουν σε ευθεία γραμμή συμβατικά hypercars εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Έχοντας αυτό υπόψη δείτε το άκρως αποκαλυπτικό video που ανέβασε ο πρώην αναβάτης των MotoGP, Chaz Davies στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, με μια Moto E να κοντράρει στα ίσια μια εργοστασιακή Desmosedici GP. Ο Βρετανός φαίνεται να πήρε μέρος σε δοκιμές εξέλιξης της Ducati και στο video που ακολουθεί έρχεται αντιμέτωπος με τον επίσημο δοκιμαστή της ηλεκτρικής Ducati, Michele Pirro, με τους δύο να πραγματοποιούν δοκιμαστικές εκκινήσεις.

Προφανώς και δεν γνωρίζουμε τις ρυθμίσεις της Desmosedici GP, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία κανονική «κόντρα», με το launch control της να είναι ενεργοποιημένο. Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ηλεκτρικής V21L.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ