Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της Peugeot

Νέο Peugeot e-Streetzone scooter ηλεκτρικό scooter

Η Peugeot ανακοίνωσε την προσθήκη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού scooter e-Streetzone, το οποίο και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Παρισιού.

Η Peugeot Motorcycles, το δίτροχο «χέρι» των Γάλλων να έχει πλέον περάσει πλήρως στην ιδιοκτησία και τον έλεγχο της ινδικής Mahindra από το 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δύο εταιρείες δεν συνεχίζουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Τελευταία απόδειξη γι' αυτό είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μικρού scooter Streetzone, η οποία και ονομάζεται e-Streetzone για ευνόητους λόγους.

Η Peugeot ήταν από τους πρωτοπόρους στο τομέα της δίτροχης ηλεκτροκίνησης με πρώτο το Scoot´Elec, το μακρινό 1996 και δεύτερο το e-Vivacity το 2012.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To e-Streetzone έρχεται να χτίσει πάνω σε αυτή την παράδοση των Γάλλων και να αποτελέσει μία ακόμη λύση ηλεκτρικής μικροκινητικότητας για την Peugeot.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το μικρών διαστάσεων scooter, το οποίο αναμένεται να προσφέρει επιδόσεις εφάμιλλες με συμβατικό δίκυκλο 50 κ.εκ. και να οδηγείται με άδεια κατηγορίας AM, θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με μία ή δύο μπαταρίες.

Στη δεύτερη έκδοση μάλιστα, με τις δύο μπαταρίες, η αυτονομία του e-Streetzone θα φτάνει έως και τα 112 χιλιόμετρα έχοντας παράλληλα ενεργοποιημένη τη λειτουργία Eco. Η φόρτιση των αφαιρούμενων μπαταριών θα μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε οικιακή πρίζα, είτε αυτές βρίσκονται πάνω στο scooter είτε όχι.

Στον εξοπλισμό του e-Streetzone περιλαμβάνεται και μια LCD οθόνη πληροφοριών, ενώ στην έκδοση με τη μία μπαταρία ο χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για την αποθήκευση ενός κράνους ανοιχτού τύπου jet.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Peugeot e-Streetzone θα έρθει να προστεθεί στη γκάμα των έξι ηλεκτρικών ποδηλάτων της Peugeot δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις στους τετράτροχους φίλους της γαλλικής εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες με την επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού scooter στο Παρίσι.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ