Εξωφρενικό ποσό για τη μοναδική Triumph του James Bond (+video)

Triumph Scrambler 1200 XE James Bond - No Time to Die δημοπρασία 2022

Εντυπωσιακό ήταν το ποσό που δόθηκε για την Triumph Scrambler 1200 που έλαβε μέρος σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον οίκο Christie's.

Το πρώτο μέρος της μεγάλης δημοπρασίας για τα 60 χρόνια της σειράς ταινιών James Bond ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, όπως φαίνεται από το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε, το οποίο έφτασε στα 6,93 εκατ. ευρώ.

Το σύνολο των εσόδων από την δημοπράτηση των ιστορικών αντικειμένων που είχαν παρουσία στις ταινίες του διάσημου Βρετανού πράκτορα θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και αυτό ισχύει τόσο για την EON Productions που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των ταινιών και παραχώρησε όλα τα αντικείμενα όσο και τον οίκο Cristies που θα προσφέρει ολόκληρη την προμήθεια που συγκέντρωσε. Συνολικά από αυτά τα χρήματα θα επωφεληθούν περισσότερα από 40 φιλανθρωπικά ιδρύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πρώτο γύρο της μεγάλης δημοπρασίας για τα αντικείμενα του James Bond ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και η σύγχρονη Triumph Scrambler 1200 XE, η οποία έλαβε μέρος σε σκηνές δράσης στην τελευταία ταινία «No Time to Die» και ήταν η μοναδική μοτοσικλέτα μεταξύ των οχημάτων που βγήκαν στο σφυρί.

Πριν από τη δημοπρασία η ειδικοί εκτιμούσαν ότι η εν λόγω μοτοσικλέτα θα κατάφερνε να αποσπάσει ένα ποσό μεταξύ 22.000-34.000 ευρώ και όπως τελικά αποδείχθηκε ακόμη και αυτοί έπεσαν... τραγικά έξω στις εκτιμήσεις τους.

Η εν σειρά δικύλινδρη Triumph συγκέντρωσε τελικά το ποσό των 157.369 ευρώ, ένα ποσό πέντε με επτά φορές μεγαλύτερο έναντι των αρχικών εκτιμήσεων, το οποίο φυσικά θα κάνει πολύ χαρούμενη τη φιλανθρωπία που θα πάρει το ποσό.

Η Triumph Scrambler 1200 XE προετοιμάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας με τη συμβολή και του συντονιστή των σκηνών δράσης όπου συμμετείχαν κασκαντέρ, Lee Morrison.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την μοτοσικλέτα της δημοπρασίας σε δράση, σε αμοντάριστα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας «No Time to Die».

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ