Skoda Enyaq: Ετοιμοπαράδοτο και με όφελος έως 17.000 ευρώ

Skoda Enyaq 1

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda διαθέτει πλέον περισσότερη ισχύ και αυτονομία, και συνοδεύεται από μία ιδιαίτερα προνομιακή εμπορική πολιτική.

Το ηλεκτρικό Skoda Enyaq διατίθεται σε δύο τύπους αμαξώματος για να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής αυτόν που του αρέσει και εξυπηρετεί τις ανάγκες του, και πρόσφατα υπέστη ορισμένες ουσιαστικές αλλαγές που το ολοκληρώνουν ακόμα πιο πολύ.

Skoda Enyaq 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθητικά, το επιβλητικό Skoda Enyaq διατηρεί τις έντονες ακμές στο αμάξωμα και την οπισθοκλινή οροφή της έκδοσης SUV, με την κουπέ έκδοση να διαθέτει ακόμα πιο δυναμική και macho εμφάνιση που ευνοεί και την αεροδυναμική.

Παράλληλα, τα φρεσκαρισμένα Enyaq διαθέτουν τους νέους λογότυπους και τη νέα γραμματοσειρά της φίρμας, ενώ η αναγραφή iV στην πίσω πόρτα έχει πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αυτό σημαίνει ότι οι νέες εκδόσεις του Enyaq θα ξεχωρίζουν από τον αριθμό που τα συνοδεύει ή από τα διακριτικά RS και Laurin Klement στις αντίστοιχες εκδόσεις.

Skoda Enyaq 4

Τα ανανεωμένα Skoda Enyaq έχουν υποστεί και αλλαγές ουσίας, τόσο στους ηλεκτροκινητήρες όσο και στις μπαταρίες. Την θέση των εκδόσεων 80 και 80x παίρνουν τώρα οι 85 και 85x, με την αλλαγή να οφείλεται στον νέο ηλεκτροκινητήρα του πίσω άξονα και την βελτιωμένη διαχείριση της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι το αναβαθμισμένο μοντέλο έχει υψηλότερη απόδοση συνολικά (286 ίππους από 204 ίππους), προσφέροντας παράλληλα αυξημένη αυτονομία (έως 576 χλμ.) και ταχύτερη φόρτιση (έως 175 kW).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόμοιες αλλαγές έχει υποστεί και η κορυφαία έκδοση επιδόσεων RS, με τους τυχερούς ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν πλέον ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 340 ίππων (0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δλ.) που εξασφαλίζει και αυτονομία 547 χλμ.

Όλα τα ανανεωμένα Skoda Enyaq διαθέτουν αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Τα Enyaq 60 και 85 διαθέτουν πλέον παρακολούθηση προσοχής οδηγού και intelligent speed assist, με τις εκδόσεις Sportline και τα αυτοκίνητα που εφοδιάζονται με το Clever Pack φέρουν πλέον κλείδωμα Walk Away και πίσω πλευρικούς αερόσακους.

Τα ανανεωμένα Skoda Enyaq αποτελούν την καλύτερη «είσοδο» στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης και πλέον η αγορά τους γίνεται πιο εύκολη από ποτέ χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια που τα συνοδεύει.

Skoda Enyaq 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα Skoda Enyaq διατίθενται σε πληθώρα ετοιμοπαράδοτων εκδόσεων και πέρα από την κρατική επιδότηση του προγράμματα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει όφελος που μπορεί να φτάσει ανάλογα την έκδοση έως τα 9.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του ανανεωμένου Skoda Enyaq μειώνεται κατά 17.000 ευρώ, ρίχνοντας την τιμή εκκίνησης της γκάμας στα 36.000 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εναλλακτικά προσφέρεται και δυνατότητα leasing του ανανεωμένου Skoda Enyaq, μέσω του προγράμματος «Skoda Easy Driving», με το μίσθωμα να ξεκινά από τα 289 ευρώ το μήνα (χωρίς Φ.Π.Α.) και να περιλαμβάνει όλες τις προβλεπόμενες υπηρεσίες.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα μοντέλα της Skoda

Skoda Enyaq 6

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ