Η Skoda αναβαθμίζει το Enyaq – Όλες οι αλλαγές

Skoda Enyaq

Η Skoda προχωρά σε αναβάθμιση λειτουργικότητας για το ηλεκτρικό της Enyaq, που ισχύει και για όλους τους ήδη ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου.

Η πρώτη και κυριότερη αναβάθμιση που προσφέρει πλέον το Enyaq αποτελεί το γεγονός της αύξησης της ταχύτητας φόρτισης από ταχυφορτιστή 150 kW, που μειώνει έτσι περαιτέρω τους χρόνους φόρτισης. Πλέον, το Enyaq με τη μπαταρία των 60 kWh μπορεί να φορτιστεί σε ταχύτητες έως και 120 kW (από 100 kW), ενώ αυτό με τη μπαταρία των 80 kWh σε ταχύτητες έως και 135 kW (από 125 kW).

Ένα ακόμη νέο στοιχείο αφορά στους ιδιοκτήτες του μοντέλου με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την τετρακίνηση (Enyaq 80x), το οποίο αποκτά ένα επιπλέον οδηγικό set up, το «Traction mode». Επιλέγοντάς το, προσφέρεται επιπλέον παρέμβαση του συστήματος ελέγχου της πρόσφυσης και αλλάζει η μετάδοση της δύναμης ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς, για κορυφαία πρόσφυση. Επίσης, υπάρχει και το νέο mode Battery Care, που φροντίζει ώστε να κρατά υγιή τη μπαταρία, φορτίζοντας όποτε απαιτείται στο 80% της χωρητικότητάς της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Skoda Enyaq

Αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο σύστημα πολυμέσων του Enyaq, το οποίο αποκτά νέα γραφικά για να προσφέρει ακόμη περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό, ενώ υπάρχει και επιπλέον πληροφόρηση και στον τομέα της υπολειπόμενης στάθμης μπαταρίας όταν ο οδηγός πλανάρει ένα ταξίδι στο σύστημα πολυμέσων.

Σε όσους επιπλέον ιδιοκτήτες έχουν επιλέξει το πακέτο Assisted Drive Plus με το Travel Assist, τότε προσφέροντας επιπλέον συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το αναβαθμισμένο σύστημα που κρατά το αυτοκίνητο μέσα στη λωρίδα, το οποίο πλέον αναγνωρίζει και προσωρινή κίτρινη διαγράμμιση, ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο και μέσω πιο στενών χώρων.

Skoda Enyaq

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ