Τα πρώτα σχέδια της νέας Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo teaser

Η Skoda έβγαλε στο φως τα πρώτα της σχέδια για τη σπορτίφ έκδοση Monte Carlo της νέας γενιάς της Fabia, την κορυφαία της γκάμας εξοπλισμού του τσέχικου supermini.

Η Mlada Boleslav επιβεβαίωσε, έτσι, ότι θα συνεχίσει την πορεία της Monte Carlo από την προηγούμενη γενιά της Fabia και στην τέταρτη, την οποία παρουσίασε τον περασμένο Μάιο. Η έκδοση αυτή έχει να κάνει κυρίως με αισθητικές και εξοπλιστικές προσθήκες, παρά με μηχανικές αλλαγές - και είναι η τσέχικη αντιστοιχία του Volkswagen Polo R-Line.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Fabia Monte Carlo της τέταρτης γενιάς κυριαρχεί -και προσφέρει μεγάλο μέρος του δυναμισμού- το μαύρο γυαλιστερό χρώμα, κυρίως στη διχρωμία που κάνει η οροφή, αλλά και στη γρίλια, στις εμπρός κολόνες και στα καλύμματα των καθρεπτών. Για το ίδιο «σκοτεινό look» φαίνεται πως και τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω έχουν φιμέ κρύσταλλα.

Η κορυφαία έκδοση της Fabia, που θα παραμείνει κορυφαία διότι η Skoda δεν έχει στα πλάνα της μια Fabia RS, θα συμπληρώνεται από ζάντες 18 ιντσών με ιδιαίτερα δυναμικό, από ό,τι φαίνεται, σχέδιο.

Το εσωτερικό της έκδοσης Monte Carlo θα ακολουθεί το ίδιο κόκκινο-μαύρο μοτίβο και θα εμπλουτίζεται από σπορ καθίσματα, τμήματα απομίμισης ανθρακονημάτων και ειδικά γραφικά με το όνομά της στο ταμπλό.

Είναι πολύ πιθανό η Skoda να διαθέτει την κορυφαία έκδοση του supermini της με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 TSI με το 6 σχέσεων μηχανικό κιβώτιο του σχεδίου, αλλά είναι και εξίσου πιθανό να της τοποθετεί και τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI για να επιτυγχάνει ανώτερες επιδόσεις, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο DSG. Οι περιορισμένες μηχανικές επεμβάσεις θα επικεντρωθούν κυρίως στην μικρή τροποποίηση της ανάρτησης και την ελάχιστη μείωση της απόστασης από το έδαφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως συμβαίνει και με τις εκδόσεις Monte Carlo των Rapid και Kamiq, έτσι και στη Fabia θα διαθέτει σχεδόν την πλήρη λίστα εξοπλισμού του τσέχικου supermini, η οποία θα την καθιστά και την πιο ακριβή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ