Η νέα Porsche Boxster θα είναι ηλεκτρική

Porsche Boxster

Επιστροφή τώρα πλέον δεν υπάρχει, ο κύβος ερρίφθη διότι οι επόμενες γενιές τόσο της Porsche Boxster όσο και της Caymam 718, θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικές.

Περισσότερο φως στην ενδεχόμενη πραγματική εξωτερική μορφή, τουλάχιστον όσον αφορά την επόμενη Boxster, η οποία μαζί με την Cayman θα έχουν απωλέσει τους 4κύλινδρους και 6κύλινδρους συμβατικούς κινητήρες, επιχειρούν να ρίξουν οι δύο νέες φωτογραφίες που αποτελούν βέβαια, προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας.

Porsche Boster EV b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λογική λέει πως τα αυτοκίνητα παραγωγής είναι δύσκολο να είναι τόσο επιθετικά στην όψη, όσο το πρωτότυπο Mission R με τις τεράστιες εισαγωγές αέρα, που προορίζεται μόνο για την πίστα. Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν αποκλείει το γεγονός μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση, κάποιου από τα δύο νέα μοντέλα, να μοιάζει με αυτό.

Ουσιαστικά, για την κατασκευή του πρωτότυπου αυτοκινήτου με τους 1.000+ ίππους (0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 sec, τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα), χρησιμοποιήθηκε ως βάση η σημερινή Cayman. Όμως τα δύο νέα ηλεκτρικά, θα βασίζονται σε εντελώς καινούριο πάτωμα, ενώ οι εκδόσεις παραγωγής, είναι αμφίβολο να είναι τόσο ισχυρές σε ιπποδύναμη.

Porsche Boxter EV c

Ο σχεδιασμός των Γερμανών για να δούμε στο δρόμο τις νέες, αποκλειστικά ηλεκτρικές Boxster/Cayman, μας πάει στο 2025. Προηγουμένως όμως, δηλαδή το 2024, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της επόμενης Macan, η οποία θα κυκλοφορεί αποκλειστικά ως EV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, θα ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό SUV και μια υβριδική έκδοση της 911, η οποία επίσης θα γίνει ηλεκτρική, αλλά όχι πριν το 2030.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ