Εορταστική Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition

Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition

Για τα 90ά γενέθλια της πίστας του Hockenheim, της δεύτερης σημαντικότερης της Γερμανίας μετά το Nurburgring, η Porsche δημιούργησε την ειδική έκδοση Hockenheimring Edition του ηλεκτρικού της sportscar.

Οι δεσμοί της Porsche με το αυτοκινητοδρόμιο που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Mannheim είναι αρκετά στενή, διότι στον κεντρικό χώρο της πίστας βρίσκεται -μετά τη θεμελίωσή του το 2019- το Porsche Experience Centre για τους πελάτες και ενθουσιώδεις της της εταιρείας της Στουτγάρδης. Σε όλη τη διάρκεια της φετινής επετειακής χρονιάς, η Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition θα είναι ένα από τα εκθέματα στους εσωτερικούς χώρους της πίστας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα στοιχεία που κάνουν αυτήν την Taycan ξεχωριστή είναι το εξειδικευμένο για εκείνη χρώμα Stone Grey, και αποκλειστικά για το μοντέλο του επετειακού 2022. Ο χρωματισμός συνδυάζεται με λεπτομέρειες από το εκλεπτυσμένο Bronzite, που αντλεί την έμπνευσή του από κλασσικά μεταλλικά στοιχεία παλαιότερων Porsche.

Αυτό το μπρονζέ χρώμα παρατηρείται, μεταξύ άλλων, στα μαρσπιέ SportDesign, στο διαχύτη της απόληξης του δαπέδου και στη γραμματοσειρά Taycan GTS της ουράς. Οι δεύτερες κολόνες διαθέτουν πλακέτα με το ειδικό σήμα αυτής της επειτειακής έκδοσης Hockenheimring Edition.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ξεχωριστοί είναι και οι τροχοί 21 ιντσών Mission E Design, που είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος και διαθέτουν και αυτοί στο κέντρο τους μπρονζέ λεπτομέρειες - μαζί με το έμβλημα της εταιρείας. Η διακριτικότητα συνεχίζεται και με το μαύρο χρώμα που επενδύει τις δαγκάνες των φρένων.

Το logo Hockenheimring Edition, το οποίο φυσικά κοσμείται από το σχέδιο της πίστας, το συναντά κανείς και σε αρκετά ακόμα σημεία: στο πορτάκι που κλείνει το ντουλαπάκι της κεντρικής κονσόλας, στην αλουμινένια επένδυση του μασπριέ, αλλά και στη φωτεινή προβολή στην άσφαλτο όταν ανοίγει η πόρτα. Και, βεβαία, σκαλισμένο στο κλειδί του αυτοκινήτου, που είναι βαμμένο στο Stone Grey του αμαξώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλες ειδικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό της Taycan GTS Hockenheimring Edition είναι οι ραφές σε πράσινο χρώμα Island Green -όπως και η ένδειξη ευθυγράμμισης στο άνω μέρος του δερμάτινου τιμονιού- και η εκλεπτυσμένη ξύλινη επένδυση Paldao στο ταμπλό. Επίσης, στο χρώμα Bronzite είναι βαμμένος ο επιλογέας, οι αεραγωγοί πάνω από την κεντρική κονσόλα και στις άκρες του ταμπλό, καθώς και οι δακτύλιοι από τις ποτηροθήκες.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν μηχανικές παρεμβάσεις στην Taycan GTS, που φτάνει σε απόδοση μέχρι τους 598 ίππους, επιτυγχάνοντας μέση αυτονομία ως 504 χιλιομέτρων και μέχρι και 624 km στις συνθήκες της πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition θα είναι διαθέσιμη στη Γερμανία και σε επιλεγμένες άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Κάθε αγοραστής της, επιδεικνύοντας μόνο το κλειδί του, θα αποκτά μαζί με την επετειακή αυτή έκδοση και αποκλειστική πρόσβαση στο Porsche Experience Centre (PEC) και φυσικά στην πίστα του Hockenheimring.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ