Στην Ελλάδα το νέο Land Rover Discovery Sport –Πόσο κοστίζει

Land Rover Discovery Sport

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Land Rover έφερε στη χώρα μας την ανανεωμένη έκδοση του Discovery Sport, η οποία από τις 19 Ιουλίου έχει πλέον και τιμές.

To Discovery Sport είναι το μικρότερο μοντέλο της Land Rover (μαζί με το Range Rover Evoque) και στην ανανεωμένη του εκδοχή αλλάζει κυρίως στο εσωτερικό του.

Εκεί, το πρώτο στοιχείο που διακρίνουμε είναι η υιοθέτηση ενός αλλαγμένου ταμπλό, το οποίο στη θέση των παραδοσιακών διακοπτών χρησιμοποιεί μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας, με 11,4 ίντσες διαγώνιο και το νεότερο λογισμικό Pivi Pro της μάρκας.

Land Rover Discovery Sport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι χώροι για μικροαντικείμενα, νέες θέσεις για USB-C φόρτιση εμπρός και πίσω, αλλά και ένας νέος επιλογέας για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μαζί με ένα αναβαθμισμένο τριάκτινο τιμόνι. Πλήρως ψηφιακός σε όλες τις εκδόσεις είναι και ο πίνακας οργάνων με αλλαγές στις ενδείξεις του.

Land Rover Discovery Sport

Στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, υπάρχουν μόνο κάποιες νέες μαύρες ενθέσεις στο αμάξωμα του Discovery Sport S, όπως και σε αυτό της έκδοσης Dynamic, ενώ συναντούμε νέες ζάντες 21 και 19 ιντσών, αλλά και ένα νέο μπλε εξωτερικό χρωματισμό.

H διαθέσιμη γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τις εκδόσεις βενζίνης των 200 και 249 ίππων, αλλά και τις diesel με 163 και 204 PS. Όλες είναι mild-hybrid 48V. Η plug-in υβριδική έκδοση των 309 ίππων έχει αυξήσει την πραγματική ηλεκτρική αυτονομία έως και στα 47 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Land Rover Discovery Sport

Τιμολογιακά, το κόστος του ανανεωμένου Land Rover Discovery Sport MY24 είναι:

Discovery Sport 2.0 Diesel MHEV AWD 163 PS: από 67.029 ευρώ
Discovery Sport 2.0 Diesel MHEV AWD 204 PS: από 62.675 ευρώ
Discovery Sport 2.0 Petrol MHEV AWD 200 PS: από 69.144 ευρώ
Discovery Sport 2.0 Petrol MHEV AWD 249 PS: από 73.626 ευρώ
Discovery Sport 1.5 Petrol PHEV AWD 309 PS: από 71.247 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ