Πρώτη θέση για το Opel Corsa στην προτίμηση των εταιρειών

Opel Corsa 1

Το Opel Corsa αποδείχτηκε το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών στο πρώτο τετράμηνο του 2023 κατακτώντας μερίδιο αγοράς 10,7%.

Το γερμανικό μοντέλο έχει συμπληρώσει ήδη 2.776 ταξινομήσεις εταιρικών οχημάτων το διάστημα Ιανουάριος-Απρίλιος 2023. Η αύξηση των πωλήσεων του Opel Corsa σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 ξεπερνά το 224%.

Την επιτυχία του Corsa πλαισιώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, καθιστώντας την Opel τον απόλυτο ηγέτη στις εταιρικές πωλήσεις στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμφισβήτητα, το Corsa αποτελεί προσωπική επιλογή των τελικών χρηστών χάρη στη μοντέρνα, δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες του, το χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. 

Επιπλέον, το γεγονός ότι το Opel Corsa είναι η κορυφαία επιλογή των εταιρειών συνίσταται σε πλήθος παραγόντων μεταξύ των οποίων η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, πρωτίστως όμως οι εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά.

Opel Corsa-e

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία έχει συμβάλει και το Corsa-e το οποίο επίσης κυριαρχεί στις εταιρικές ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, με μερίδιο που ξεπερνά το 75%. Η ηλεκτρική αυτονομία των 353 χλμ, αλλά και οι φορολογικές ελαφρύνσεις/απαλλαγές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των τελικών χρηστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ