Το Opel Corsa είναι το best-seller αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά

Opel Corsa

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της ελληνικής αγοράς αναδείχθηκε κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους το Opel Corsa, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων.

Σημαντικά ενισχυμένη είναι η εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, όπως επιβεβαιώνεται και από την αύξηση πωλήσεων καινούργιων ΙΧ που σημειώθηκε για τέταρτο συνεχή μήνα, τον Απρίλιο.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής καθ’ όλη αυτή την περίοδο ανάκαμψης της ελληνικής αγοράς είναι ένα γνώριμο σε όλους μας μοντέλο, το Opel Corsa, το οποίο συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των οδηγών της χώρας μας.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δημοφιλές hatchback ήταν το απόλυτο best-seller κατά τον μήνα Απρίλιο, με τις ταξινομήσεις του να ανέρχονται σε 570 αυτοκίνητα, μια επίδοση που το αναδεικνύει στο κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της ελληνικής αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Οι εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις του Opel Corsa τον περασμένο μήνα δεν προκαλούν καμία έκπληξη, με δεδομένο ότι κατάφερε να αναδειχθεί στην κορυφή των πωλήσεων και κατά τους μήνες Ιανουάριο, Μάρτιο, δηλαδή στους τρεις εκ των συνολικά τεσσάρων μηνών του έτους, μέχρι σήμερα.

Αποτέλεσμα της κυριάρχιας του Corsa κατά τους προηγούμενους μήνες, ήταν να αποτέλεσει το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς το πρώτο τετράμηνo του έτους (Ιανουάριος-Απρίλιος 2023) Οι συνολικές του ταξινομήσεις ανήλθαν σε 2.980 αυτοκίνητα, χαρίζοντάς του μια διαφορά ασφαλείας 538 αυτοκινήτων, απέναντι στο δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της χώρας μας, το οποίο κατέγραψε 2.442 ταξινομήσεις.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του Corsa βρίσκεται ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του, και ειδικότερα το μοντέρνο design του, οι σύγχρονες τεχνολογίες του, αλλά και η μεγάλη γκάμα εκδόσεων όσον αφορά τους κινητήρες.

Ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1.200 εκ. και των 75 PS προσφέρει οικονομία κίνησης κατά τις καθημερινές μετακινήσεις, την ίδια ώρα που ο ίδιος χωρητικότητας τούρμπο των 100 ή 130 ίππων χαρίζει έναν πιο σπιρτόζικο χαρακτήρα στο μοντέλο, κρατώντας την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα.

Opel Corsa

Κορυφαία έκδοση του μοντέλου είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Corsa-e που αποδίδει με ζωντάνια 136 ίππους και 260 Nm, επιτρέποντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 8,1 δλ. Ο κινητήρας αντλεί ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία κίνησης έως 359 χλμ.

Το Corsa όπως και όλα τα μοντέλα της Opel προσφέρονται αυτή την περίοδο με εγγύηση τελικής τιμής, σύντομο χρόνο παράδοσης και επιδότηση ανταλλαγής για το παλιό αυτοκίνητου του υποψήφιου αγοραστή, ενώ καλύπτονται και από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά τους μέρη (8 χρόνια για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών εκδόσεων).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ