Πιο προσιτό το Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross

H ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat προσφέρει το Tipo Cross με έναν νέο ευέλικτο τρόπο απόκτησης. 

Με το πρόγραμμα Cross Choice, το νέο Fiat Tipo Cross προσφέρεται με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση έως και 1.300 ευρώ και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση. Με σύμμαχο τη σύγχρονη γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα) και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Fiat Tipo Cross είναι η νέα πρόταση των Ιταλών στην κατηγορία των compact crossover.

Fiat Tipo Cross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Fiat, ειδικά για το νέο της Crossover, δημιούργησε το Cross Choice, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tipo Cross σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα αγοράς τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%).

Το Cross Choice είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross αποκτά ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ