Νέο Fiat 500X Connect με τιμή 18.500 ευρώ

Fiat 500X Connect

To ξεχωριστό SUV της οικογένειας του Fiat 500 αποκτά την πλέον προηγμένη έκδοση του, ενσωματώνοντας μια σειρά προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας και συνδεσιμότητας.

Η έκδοση Connect του Fiat 500X, του μικρού ιταλικού SUV, περιλαμβάνει στο βασικό της εξοπλισμό μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, αλλά και εξελιγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, για πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές.

Μεταξύ άλλων προσφέρονται στάνταρ τα παρακάτω συστήματα:

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έτσι ώστε ο οδηγός να είναι πάντα ενήμερος για το όριο ταχύτητας στο δρόμο που κινείται.

Radar προειδοποίησης πρόσθιας πρόσκρουσης (FCW), το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και αν χρειαστεί ενεργεί αυτόματα στα φρένα ώστε να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μειωθούν οι συνέπιες της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανίχνευση τυφλού σημείου, έτσι  ώστε ο οδηγός να λάβει προειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιο άλλο όχημα κινείται παράλληλα κοντά του, σε σημείο που πιθανά δεν είναι ορατό, όπως για παράδειγμα μία μηχανή ή ένα ποδήλατο στο πλάι του.

Fiat 500X Connect

Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές κίνησης που προβλέπουν την πορεία του αυτοκινήτου κατά τους ελιγμούς στάθμευσης σύμφωνα με τη γωνία των τροχών.

Adaptive Cruise Control που διατηρεί αυτόματα την ταχύτητα, αλλά παράλληλα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για ακόμα πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, εκτός από την αυτόματη λειτουργία των καθαριστήρων, για μέγιστη ενεργητική ασφάλεια, τα εμπρός και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι επίσης αυτόματα και με τεχνολογία Full-LEDγια ακόμα πιο δυναμικό στιλ και απόλυτη απόδοση φωτισμού.

Παρά τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, το νέο 500X Connect, χάρη και στην προωθητική ενέργεια της Fiat, προσφέρεται  με 18.500 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πεδίο της τιμής, το νέο Fiat 500X Connect κοστίζει 18.500 ευρώ μετά και την έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ συνοδεύεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ο κινητήρας του είναι ο νεότερος turbo (T3) 1.000άρης κινητήρας βενζίνης της Fiat, ο οποίος διαθέτει απόδοση 120 ίππων, προσφέροντας έτσι σβέλτες επιδόσεις, οδήγησης χάρη στα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ