Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat Panda με φυσικό αέριο (τιμές)

Fiat Panda CNG 2021

Το ανανεωμένο Fiat Panda αποκτά έκδοση με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG), η οποία για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο διαφορετικών εκδόσεων.

Το μίνι ιταλικό μοντέλο, που μπορεί να κινείται με φυσικό αέριο, προσφέρεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Τη City Life με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις και τη City Cross με off-road χαρακτηριστικά με αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, μπάρες οροφής, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και σύστημα κλιματισμού. Για την κίνηση του Panda CNG φροντίζει ο 0,9 TwinAir κινητήρας της Fiat με απόδοση 70 ίππων στη λειτουργία με φυσικό αέριο και 80 ίππων όταν λειτουργεί με βενζίνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιασμός του Panda CNG του επιτρέπει να διαθέτει δεξαμενές χωρητικότητας 12kg για το φυσικό αέριο, αλλά και ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων.

Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανά πάσα στιγμή το καύσιμο που χρησιμοποιεί και παράλληλα να απολαμβάνει συνολική αυτονομία άνω των 750 χλμ. (μετρήσεις WLTP).

Η τιμή της City Life έκδοσης τοποθετείται στα 12.650 ευρώ με έκπτωση και στα 14.050 ευρώ για τη City Cross.

Τέλος, να σημειώσουμε πως για όλα τα μοντέλα CNG της Fiat παρέχεται εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χιλιομέτρων, με ταυτόχρονη κάλυψη οδικής βοήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ