Νέες εκπτώσεις Opel: Όφελος έως 2.000 ευρώ

Opel Mokka 1.5 Diesel 110 PS MY 2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε νέες προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή.

Με βάση τη νέα εμπορική πολιτική της εγχώριας αντιπροσωπείας της Opel, όλα τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, πλην του νέου Astra, επωφελούνται δωρεάν πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση που θα επιλέξει. Οι συγκεκριμένες ενέργειες ισχύουν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, για το σουπερμίνι Corsa ισχύει δωρεάν πρόσθετος εξοπλισμός που διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση και περιλαμβάνει μια σειρά από επιπλέον πακέτα άνεσης και άλλα χαρακτηριστικά, όπως τα Parking και Premium Pack, αυτόματο κλιματισμό και προβολείς ομίχλης LED. Στην περίπτωση των εκδόσεων με θερμικό κινητήρα το συνολικό όφελος φτάνει τα 900 ευρώ, ενώ στην ηλεκτρική Corsa-e είναι 700 ευρώ.

Opel Crossland

Στα compact SUV της Opel, τα Crossland, Mokka και Mokka-e, προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού ή πακέτα αξίας έως 800 ευρώ, ανάλογα πάντα με την έκδοση. Στo νέο και μεγαλύτερο Grandland το συνολικό όφελος μέσω πρόσθετου εξοπλισμού μπορεί να φτάσει τα 1.100 ευρώ.

Opel Grandland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ