Συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα το πρόγραμμα απόσυρσης της Opel

Opel Mokka 3

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» συνεχίζεται και το Φεβρουάριο στο δίκτυο εμπόρων της μάρκας, παρέχοντας σημαντικό όφελος στον αγοραστή.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι υψηλότερο ακόμη και σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

Μέσω του προγράμματος, η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Το όφελος για τον πελάτη, ανάλογα με το μοντέλο της Opel που θα επιλεγεί, μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ενώ κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Opel Crossland

Μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa, ενώ συμμετέχουν επίσης τα SUV της εταιρείας όπως είναι το Mokka, το Crossland και το κορυφαίο Grandland.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ